DL4E 126 Napisano Avgust 28, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju mi vasi predlozi (ako ste samo culi za nekog) ili jos bolje licna iskustva. Hteo bih da mi neko uradi bisage za motor pa mi trebaju predlozi, imena, kontatki i sl, i posebno ako neko ima slike necega sto je odredjeni majstor radio, cene itd. P.S: Nosace vec imam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Avgust 29, 2008 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Možda si već čuo za Bobana Čopera. Odličan je majtor za kožu, samo ga je teško nagovoriti da uzme posao :-\ Probaću da ti nabavim kontakt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Septembar 9, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan *bump* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Septembar 9, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan 0641319519 Nikola Pavlović - Arhangel Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milloske 39 Napisano Septembar 12, 2008 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Boban Coper-0643009522 meni je presvlacio sediste, radi sta god pozelis od koze. pozovi ga i dogovori se sa njim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Septembar 12, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan Majstor za kozu hmm pa Jarac valjda Ima i neko na forumu u potpisu slikicu vizitke, Obucar je covek ali radi i sa kozom... procesljacu malo forum valjda ga ugledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Septembar 14, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na javljanju. Inace zaboravih da napomenem da ce bisage biti cvrste radjene od aluminijuma ili nekog sl metala, pa mi u sustini samo treba presvlacenje spolja kozhom a unutra nekim platnom ili tako nesto. Cim budu gotove javljam se pomenutim ljudima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Drag Star 0 Napisano Septembar 16, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Bg Motocikl: Vstrom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pera, Kotex iz Panceva, nemam telefon, pravi bisage i ostalo od koze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DanielaGT 0 Napisano Septembar 17, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam broj.. Sto je nekako i logicno posto mi je to tata 062 81 68 067 na sta su sanse da ga dobije jednake sansama da dobijete sedmicu na lotou ( retko kada ima mobilni sa sobom) ali na 013 353 285 Sanse su vam mnogo vece... Posto je stalno u lokalu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...