Jump to content

Moto Zajednica

Made in Louis

Recommended Posts

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Juče mi je stigla oprema koju sam naručio iz Louis-a.Pošto je to bila prva porudžbina tragao sam za jeftinijim stvarima, da ne puknem mnogo love u slučaju da se zeznem.Naručio sam kornjaču i jednu malu tank torbu, i to sve za smešne pare, kornjača 30e, torba 10! :o Sve dok ih nisam isprobao sumnjao sam u kvalitet, ali obe stvari su stvarno prvoklasne, pogotovo kad se u obzir uzme cena.Za 40 evra dobih na kućnu adresu opremu koja bi me ovde koštala bar 100e.Živeo Louis i živela sniženja. :D

post-715-1287900328425_thumb.jpg

post-715-12879003284793_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Ja imam istu takvu tank torbu, samo sto je moja starija, ustvari duplo veca iz dva dela pricvrscena cibzarom, pa taj donji deo je isti ko tvoja torba.  :) (uh, al sam objasno...)

Evo, vec 4-ta sezona i sluzi bez problema.

Brate, za 10 evra nek posluži jednu sezonu, pa dosta.Ova je čini mi se dosta veća od one o kojoj smo razgovarali, ovako nešto mi je baš i trebalo.Piše da je zapremina 15 litara, ja bih rekao da nije baš toliko, ali solidne je veličine, za neka kraća putovanja ok.

• Drug član, 1187 postova
  • Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014

jedno pitanje ...kako da se naruci odavde nesto iz loisa....kako je sa carinom i postarinom....

Imas ljude koji donose robu i salju ti direktno na adresu. Procesljaj malo forum  ;)

Stiglo još opreme iz Louis-a!

201828_340_RET_07.JPG

Kožne, letnje ali mogu da posluže i do 10° ako je neophodno.Baš dosta protektora imaju, posle sat vremena su mi lepo legle na ruku i stvarno nemam zamerki.Videću koliko će da traju.Cena 40e.

10006508_810_ANW_FR_05.JPG

Isti kao onaj što je bio na motoru, samo nije izgreban i nije mat crn nego providan, malo zatamnjen.Ništa posebno, ali lepše nego što je bilo.Ima isključivo estetsku ulogu, preko 120 km/h ako ne zalegnem oduva me vetrar s motora.Cena 20e.

Sve u svemu, kad se pogleda uloženo/dobijeno ja sam sa svom opremom iz Louis-a za sada prezadovoljan.

• Svrati ponekad, 111 postova
jedno pitanje ...kako da se naruci odavde nesto iz loisa....kako je sa carinom i postarinom....

Ne salju u Srbiju :(

Mislim da nije tacno da Louis ne salje u Srbiju, jedino iz Srbije nije moguce platiti kreditnom karticom, vec samo preko bank-transfera (sa vaseg deviznog racuna na njihov). Stope postarine su im podeljene po zonama, i mislim da je za Srbiju oko 35-40 Eur do trideset kilograma. Naravno, u tom slucaju nije moguce izbeci carinu, pa licna kupovina u inostranstvu ili da vam neki prijatelj robu kupi i donese, ostaje najbolja varijanta.

• Svrati ponekad, 402 postova
  • Motocikl: Honda VFR800F

Ja imam istu takvu tank torbu, samo sto je moja starija, ustvari duplo veca iz dva dela pricvrscena cibzarom, pa taj donji deo je isti ko tvoja torba.  :) (uh, al sam objasno...)

Evo, vec 4-ta sezona i sluzi bez problema.

A mogao si i krace reci, npr ista takva, samo malo drugacija ;)

Pa ima ljudi kod kojih mozes da porucis nesto iz Luisa pa ti oni donesu, posalju brzom postom, potrazi na forumu, ima par brojeva koliko se secam...

• Svrati ponekad, 153 postova

Imamo sreće pa ova zemlja polako postaje normalna i već sada u svakom ozbiljnom gradu imaš prodavnicu moto opreme pa možeš da biraš!A što se louis-a tiče budite sigurni u ono što piše u katalogu(što se dimenzija,zapremine,materijala tiče).A što se tiče kvaliteta,u pitanju je uglavnom oprema srednje ili čak niže klase(zato su i cene takve).Nažalost kod nas se i dalje takva oprema prodaje kao "vrhunska".Čini mi se da malo po malo stvari dolaze ne svoje mesto i da ljudi počinju da biraju opremu na osnovu svrsishodnosti i to je dobro.Da ne bude zabune-koristim garderobu i tehniku koju sam kupio u louis-u i uglavnom sam zadovoljam,ali...

• Zainteresovan, 953 postova

Sad videh Held pantalone, na popustu 60%, koštaju 50e a broj mi odgovara.Jel ima neko ovakve?

http://www.held-biker-fashion.de/index.php?id=6766&lg=e&lg=e

6766_70.jpg

Imam ja.

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_content&task=view&id=300&Itemid=51

Sto se tice velicina, ja bi probao pre nego sto kupim, pantalone su specifican deo garderobe, treba da ti legnu bas kako treba da bi bile adekvatne za voznju.

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Mislim da Vladamir ima takve, pisao je o njima...

Edit:evo pretece me u odgovoru dok sam kucao poruku... ;D

• Svrati ponekad, 487 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850 '99

Sad videh Held pantalone, na popustu 60%, koštaju 50e a broj mi odgovara.Jel ima neko ovakve?

6766_70.jpg

Porucio sam i meni i devojcici.. Iscekujem ih nestrpljivo! Vladimir je u pravu sto se tice velicine, ali za 60% off spreman sam da rizikujem! Uvek mozes da ih prodas za iste pare nekom kome odgovaraju :)

Pa tako i ja razmišljam...Ako ne odgovaraju lako ću da nadjem kupca za 50e.Samo da pročitam Vladamirov tekst, pa da zovem Sekulu.  ;D

• Svrati ponekad, 111 postova

6766_70.jpg

Kad vec kupujes hosen :D, na popustu(cak i nesto vecem) ti je i jakna koja ide u kompletu sa njima i od istog materijala. Held 6733, bila 139 eur, sad isto 49.95 eur.

post-4673-12879006362713_thumb.jpg

6766_70.jpg

Kad vec kupujes hosen :D, na popustu(cak i nesto vecem) ti je i jakna koja ide u kompletu sa njima i od istog materijala. Held 6733, bila 139 eur, sad isto 49.95 eur.

Znam! Porucio sam i nju! Bankrot prijatelju.. bankrot!

A do kad traje popust na ove interesantme artikle, jer to za ovaj mesec ili  ???

Kapiram dok ima zaliha... Vec su duze na popustu ovi artikli.. Ponestaju velicine, to je problem.

Ponestaju veličine.Od pantalona je ostalo M, L i XXL.Sad me zajeba sa ovom jaknom, malo sam u stiskavcu s lovom, i za pantalone se razmišljam...Navuče mi još jednu bedu na vrat.  :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja