Jump to content

Moto Zajednica

Zapalio se motor

Recommended Posts

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

Tekst preuzet iz GAZETE

Za­pa­lio se na motoru

Ra­t­ko Mi­tić (24) za­do­bio je te­že ope­ko­ti­ne ka­da je ju­če oko 17 sa­ti uda­rio mo­to­rom “ja­ma­ha” u zid ku­će u Beo­gra­d­skoj uli­ci u Sre­m­či­ci. Mi­tić je ula­ze­ći iz spo­red­ne uli­ce u Beo­gra­d­sku izgu­bio kon­tro­lu nad vo­zi­lom, ko­je se po­sle uda­r­ca u zid za­pa­li­lo.

Pla­men je za­hva­tio vo­za­če­vu ode­ću, a u po­ku­ša­ju da uga­si va­tru Mi­tić je za­do­bio te­že ope­ko­ti­ne, na­kon če­ga je ko­li­ma Hi­t­ne po­mo­ći pre­ba­čen u bo­l­ni­cu.

Oprezno ljudi, brzinu prilagodite stanju i uslovima puta a pre svega svojim mogucnostima!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 245 postova
  • Motocikl: Beverly 500ie Cruiser

popravljali motor? pa pre ce da bude da su ga grillovali...

Hmm, kao i za sve ostalo trebace vremena pre nego li bude izasla prava prica...

nadam se da ce covek proci bez trajnih posledica.

• Drug član, 1392 postova

koliko ja znam neko mu je ugradio pumpu iz automobila u motor

ne znam da li zato sto je bilo jeftinije ili zato sto nije nasao orginalnu ili da bi bilje islo..

• Zainteresovan, 494 postova

dok sam radio nesto na motoru u radionici kod drugara ... Drugaru zvoni telefon da mu jave da je decko preminuo  :( 

30 ljudi se skupilo da daju krv za njega ... i samo su im rekli ne treba vise krv ... decko je preminuo ...  :-\

Koliko znam , motor je za trke , decko je otisao kod nekog majstora koji uopste nije za motore nego za kola ... ovaj mu je "nabudzio" pumpu za gorivo i u toku voznje se zapalio  :(

Tuzno  :-[

• Drug član, 1221 postova
  • Motocikl: BMW sekta

To je katastrofa,a tog majstora treba na vesala ako je ta prica istinita, pa zar ne ume da kaze nisam ja za to.Kakva tragedija ne mogu jos da poverujem.

• Zainteresovan, 712 postova
  • Motocikl: cbr900rr

To je katastrofa,a tog majstora treba na vesala ako je ta prica istinita, pa zar ne ume da kaze nisam ja za to.Kakva tragedija ne mogu jos da poverujem.

Ko zna, mozda je bas taj decko rekao majstoru da ga osposobe kako god. Na zalost, zavrsilo se tragicno. A verujem da i tom majstoru nije lako jer sada mora da zivi sa time.

:(

• Ne silazi, 6285 postova
  • Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition

Nove informacije, koga zanima :

Bio ja danas do drugara u Novom Zelezniku, da mu pogledam komp, izadjem ja na BJB forum da proverimo kako mu radi net, kad on rece 'daj otvori ovog sto se zapalio, da vidim nesto...'

Ispostavi se da ga je poznavao odnekud. Jedan od policajaca koji su dosli na lice mesta posle nesrece je prijatelj ovog mog druga i pozovemo mi njega, da saznamo sta se stvarno desilo.

Kaze decko da se motor zapalio najverovatnije u trenutku udarca u zid jer uopste nije imao poklopac na rezervoaru !

Inace, kod pomenutog majstora su sredjivali nesto oko paljenja.

• Svrati ponekad, 209 postova

Dokle nas sve ovo vodi,u zadnje vreme pravimo katastrofalne greske koje nas dovode do ovakvih tragedija ako nastavimo za par godina bice nas saka jada .

Nemogu da se okacim na sait a da u posti nemam bar dve tri poruke o temi crna hronika svaki dan ,neznam kako vi ali ja posle ovakvih stvari nemogu da funkcionisem normalno celi sutrasnji dan.

Pokoj dusi nastradalom momku.

• Svrati ponekad, 217 postova

i SULTANu se zapalio motor, izgoreo skroz, u voznji se zapali, ali je on reagovao, i na vreme sisao sa njega

ram pukao, istopilo se sve, oklopa nema nigde, napred viljuske se odvojile od rama, ostala samo felna, gume nema nigde, ma uzas, kad sam video,

uzrok, stalno je on nesto cackao, skidao rezervoar, a brzak je, i zaboravio je da stegne selnu na crevu za gorivo, i curnuo benzin pravo u alternator

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja