đ.b 6 Napisano Octobar 5, 2020 U prolazu, 13 postova Lokacija: Tivat/Podgorica Motocikl: Benelli TRK 502X Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim članovima BJBikers foruma. Zovem se Đorđe Bjelanović, imam 31 godinu i javljam se iz Tivta iz lijepe Boke. Vozačkog iskustva nemam što se tiče ozbiljnijih motora. Uglavnom je to bila vožnja skutera. Posle mnogo analiza i skupljanja informacija, kako sa ovog foruma, tako i sa drugih sajtova, odluka je pala da se pazari Benelli TRK502x. Prvo gabaritno mi savršeno odgovara(visok sam 193cm). Nemam namjeru da jurcam, tako da mi je snaga sasvim dovoljna. A i estetski mi je prelijep. E sad imam jednu dilemu, ali to ću već podijeliti na otvorenoj temi za TRK502X Još jednom pozdrav svim članovima! 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Octobar 5, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao. Lepo predstavljanje. Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 363 Napisano Octobar 5, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Djordje, dobrodosao. Nije los izbor, jako zanimljiv motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1451 Napisano Octobar 5, 2020 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Ooo pozdrav komso. Iz kog si dijela grada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 273 Napisano Octobar 5, 2020 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Dobro doso,imam lepe uspomene iz Tivta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đ.b 6 Napisano Octobar 5, 2020 U prolazu, 13 postova Lokacija: Tivat/Podgorica Motocikl: Benelli TRK 502X Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na dobrodošlici! Sa Seljanova komšo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8283 Napisano Octobar 6, 2020 Drug član, 1738 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao, Bjelane! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...