Alex018 415 Napisano Avgust 13, 2008 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan kad upalim motor i kad se zagreje skidam sauh i radi normalno ler gas. radi i posle predjenih nekoliko kilometara. e kad se malo vise zagreje motor ler mi radi i na preko 3000 obrtaja. obzirom da sam pre mesec dana vakuumirao karburatore sta bi moglo da bude? ja licno sumnjam na validnost rada majstora i da ima to veze s vakuumima, slican sam problem imao i sa kolima. sta vi mislite ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 13, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja sam ivozio 600ss i problem su mi bilie usisne flansne ,pa sam morao da ih promenim,moj je bio 97god,,kad si zadnji put nastelovao desmo ??? ??? ??? oce kad je labav da varira ler gas,doduse tada i cukara po malo u glavi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Avgust 13, 2008 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan HEHE SAMO KAD BI JA znao sta je to desmo i kako se to steluje. moracu kod majstora jel da? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 13, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan desmo je razvod ventila,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 13, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a zar nema u nisu bese majstor za dukatije.. ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Avgust 13, 2008 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan konkretno za dukatije ne znam, a ima dobrih majstora, blizanci mi odrzavaju motor. otici cu do njih ovih dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...