stanky069 25 Napisano Jul 8, 2020 U prolazu, 6 postova Lokacija: Strizivojna (HR)/Stuttgart (DE) Motocikl: Yamaha Dragstar 650 Custom(2001) Prijavi odgovor kao problematičan Ivan,32g...svi me zovu Stanky...Živim na relaciji Hrvatska-Njemačka...tj iz HR,a radim u DE. Posjedovao Suzuki RF600R do prije dvije godine,razbio se pošteno...i neko vrijeme odmarao od motora,pa sad odlučio ponovo se vratiti toj ljubavi,ali ovaj put u svijet choppera. U planu nabavka Yamahe Dragstar 650,tj već je dogovoreno sve. Nadam se pokojem korisnom savjetu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croser 177 Napisano Jul 9, 2020 U prolazu, 57 postova Lokacija: Subotica Motocikl: XVS 950A Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao komšija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10620 Napisano Jul 9, 2020 Hronični Motociklopata, 7368 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao susjed RF je super motor imao sam ga nekad, sledeći je RF900-tka, ništa ispod 900ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanky069 25 Napisano Jul 9, 2020 U prolazu, 6 postova Lokacija: Strizivojna (HR)/Stuttgart (DE) Motocikl: Yamaha Dragstar 650 Custom(2001) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,dečki...Istina,super motor...nabavio sam ga bio jeftino(500€) jer je stajao neko vrijeme u garaži i nije htio upaliti,na kraju ispalo Švabo ga palio sa praznim rezervoarom.Sredio ga tip top i nažalost razbio se,nema ga više...ali bitno da je glava na ramenu.Sad napokon supruga malo smirila strahove i dopustila kupnju nove pile,ali pod uvjetom da bude chopper. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NoX2SR 520 Napisano Jul 9, 2020 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio Free (sa dusom zmaja), Yamaha XVS 650 Drag Star Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. I u zdravlju da sluzi novi motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanky069 25 Napisano Jul 9, 2020 U prolazu, 6 postova Lokacija: Strizivojna (HR)/Stuttgart (DE) Motocikl: Yamaha Dragstar 650 Custom(2001) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala.Preko tvoje teme sam i naletio na forum.Istraživao o Dragici malo i nađem tvoju temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10620 Napisano Jul 11, 2020 Hronični Motociklopata, 7368 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti zena neda da uzmes jurilicu, uzmes lepo Yamahu Vmax, i imas motor chopper koji je brzi od mnogih jurilica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...