Pablo 1965 Napisano Jun 8, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna engleski i ima vremena, neka procita celu temu... http://speedzilla.com/forums/showthread.php?t=21936 Ukratko, lik je oterao svoju Hondu RC51 (americka verzija VTR SP1/SP2) u servis i kad je doterao motor kuci (na prikolici) hteo je da ga proba... Elem, kad je krenu da pusta kvacilo, motor je krenuo da ide unazad!! Konacno, pogledajte sta se ispostavilo da je problem.... Neko je ovo nacrtao malo nevesto, al mislim da moze da se shvati poenta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jun 8, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan xexe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jun 8, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan evo sad i procitah thread... super su objasnjenja ljudi zasto se to desava dok nisu saznali za ovo... evo i linkovi do filmica http://video.google.com/videoplay?docid=4056386677978894957&q=rc+51+reverse http://video.google.com/videoplay?docid=-5208786623068433267 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jun 8, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eee Pablo nisi znao da imas i rikverc Makar onome na GoldWingu je lako, on ubaci u R i pici naprijed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Jun 9, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha! MZ i Jawa su se mogli podesiti tako, da se upale u obrnutom smeru. Prvi put se to desilo jednom mom drugaru na starom MZ 175 (model-televizor). Posle toga kada god ga upali, lagano je pustao kvacilo, da vidi na koju stranu ce da krene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jun 9, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Ja imao sam Tomos Elektronik 90. Jedan put i kod mene se desilo da obrtno je radio. Ali to zbog paljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivan 0 Napisano Jun 9, 2006 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Honda CB900 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se isto desilo sa BT-om, kad sam ga vreglao nije palio, i zadnji put kad je saam vratio klip u suprotnom smeru, upalio je. (ali u suprotnom) nisam znao, jako je lepo radio, ko da radi unapred . i isto kad sam pustao kvacilo krenuo je unazad, prvo sam mislio da mi je neko iza pa da mi vuce motor . Ugasio sam ga i upalio i teraj unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jun 9, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan I meni se desilo na Jawi, kad smo je sastavili. Naime, paljenje nismo dobro podesili, bilo je podeseno da bude varnica posle GMT. Ali to je 10 minuta posla i posle je sve ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Jun 15, 2006 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Davno se to imeni desilo na Tomosu 15-tici. Stavio sam magnet od kosilice za travu ( takodje tomosove), ne znajuæi da je na njoj kontra strelica. Motor je upalio normalno i sam na ler gasu okrenuo smer rada motora. Nemajuæi pojma seo sam i raspalio po gasu i umalo se nisam polomio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...