Killer NS 0 Napisano Jul 7, 2008 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju QINGQI super- moto varijanta od dvesta kubika.Motor je presao 1800km,registrovan je do 25.06.2009.Pocetna cena je 1450e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Killer NS 0 Napisano Jul 9, 2008 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zasto niko nece mog ,,kineza'' ???Mozda vam je falilo ovo 064\111 75 96,a ako nekog bude zanimao poslacu mu i broj fiksnog pa da mozemo na miru da se izdivanimo.Ovaj motorcic zaista vredi ovih para.Ne prodajem ga sto je los vec sto sam ga uzeo u zamenu a treba mi lova za drugog ,,konja'' koji je malo zahtevniji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Jul 9, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=19835.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Jul 10, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Koje je godiste,burazer je trenutno u fazi kupovine motora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Killer NS 0 Napisano Jul 10, 2008 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen je u oktobru 2007.g.,prvi servis je uradjen u martu (na 500km),prva registracija krajem juna,presao 1800km Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Jul 10, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan jeli prodat motor , dje se nalazi ,koja mu je maksimalna brzina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Killer NS 0 Napisano Jul 10, 2008 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=21233.msg281010#msg281010 date=1215720970] jeli prodat motor , dje se nalazi ,koja mu je maksimalna brzina [/ quote]Nije jos,u Novom Sadu je,a maksimalna brzina mu je 110km\h.Ima neku blokadu koju ja nebih dirao ali kad bi se skinula sigurno bi isao brze,mada licno mislim da je i ovo sasvim dovoljno za ovu kubikazu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Jul 12, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan stavi neku sliku instrument table i reci koja je zadnja cijena ja sam zainteresovan za taj motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Killer NS 0 Napisano Jul 13, 2008 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nemam sliku u aparatu a motor trenutno nije kod mene tako da ne mogu da ga slikam pre sledece nedelje.Oterao sam ga kod prijatelja u Irig da ga vide neki momci pa ako se ne proda idem po njega sledece nedelje sto ne znaci ako budes hteo da ga vidis da ne mozemo otici i ranije do njega.Kako sam vec napisao da sam ga uzeo u zamenu zadnja cifra koja mi odgovara je 1400e da ne bi previse stetio.Sto se table tice ukratko cu ti opisati:ima obrtaljka i kilometar sat cetvrtastog oblika a izmedju njih indikacija za dugo svetlo i zmigavac.Ima jos i pokazivac u kojoj se brzini nalazis. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 14, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Killer NS 0 Napisano Jul 14, 2008 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pomoci! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Killer NS 0 Napisano Jul 22, 2008 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Jul 22, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan jel mu pala cijena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Killer NS 0 Napisano Jul 23, 2008 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nesto znaci 1350e bi bila poslednja cifra,da ne gnjavim ni tebe ni druge sa razlozima ako se ikada sretnemo sve cu ti potanko objasniti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Jul 24, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan da to nije malo skupo noviji model koji je nedavno izasao kosata manje od 1600eura i ima disk nazad i napred a taj ima nazad dobos.ja bih uzeo taj tvoj za 1000e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Killer NS 0 Napisano Jul 25, 2008 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nema vise,prodato! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...