Acko017 192 Napisano Maj 15, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko gde kod nas mogu da kupim ovu stvar? Ja nemam farbički auspuh, trenutno je Akrapovic top na r6-ici, i kad krećem i usporavam na nekih 2-3.000 obrtaja motor secka(drma). Danas sam skinuo exup modul ali mi na displeju pokazuje "17" i gori lampica za ulje, probaću da upalim motor kasnije pa ako radi onako kako treba da radi biće super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2693 Napisano Maj 15, 2020 Ne silazi, 4812 postova Prijavi odgovor kao problematičan То је чек енџин, није лампица за уље.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano Maj 15, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Krokodilo said: То је чек енџин, није лампица за уље. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Da da, mislio sam na to, vozio sam danas par sati i ništa se nije promenilo, što znači da čim su sajle van auspuha radi isto, ostaje mi samo da kupim taj exup emulator, polovan ili nov, svejedno mi je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano Maj 15, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan a ovo mi ne pada na pamet da vraćam nazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...