Stepski_Vuk 7 Napisano April 25, 2020 U prolazu, 0 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Ja sam Stefan, 27 godina, po skoli pravnik, po zanimanju Quality Assurance Ing, trenutno u Gaming Industriji. U slobodno vreme malo kujem u radionici, uglavnom nozeve, mada zbog posla i to retko radim, igram video igre, treniram amaterski Powerlifting i idem vikendima(sad bas i ne xD) gde god ima Rokenrola i Metala, i jednom godisnje na neki metal festival van Srbije. Veliki sam zaljubljenik u staroslovensku mitologiju, takodje i skandinavsku. Jednom u 2 godine posecujem srednjovekovni kamp u Svedskoj gde rekreiramo zivot vikinga u srednjem veku. Trenutno ne vozim nista, a pre toga sam vozio svasta od 10-te godine, od Tomosa automatika, APN6, Yamaha skutera 49ccm, KLE 400 i Suzuki sv 600 (dva jako kratko). Moja najveca strast su od malih nogu bili cruiseri, narocito Suzuki Intruder i Kawa Vulcan. Planiram u bliskoj buducnosti jedan od ta dva da kupim ili Intrudera VL 1500, koji mi je vec vise od 10 godina omiljeni motor, ili VN od 900/2k. Omiljena brzina, i kod kola, mi je u razini od 90-110km/h, i to mi je jedan od najlepsih osecaja na dugim putevima. Za mene je voznja sloboda i mir, narocito nocna. Zivi bili, dugo vozili! \m/ 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 211 Napisano April 26, 2020 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50,bmw r 1150 gs Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoronaSeed 32 Napisano April 27, 2020 U prolazu, 79 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha FZ1 (N) Prijavi odgovor kao problematičan Lepo sroceno predstavljanje, dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano April 27, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega dobrodosao. Fina interesovanja Za tvoj nacin zivota predlazem pored navedenih motora da uzmes u obzir i Enduro motore. Provozati se van asfalta po brdima i planinama, uklopilo se mozda u ono sto te ispunjava. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano April 27, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan zanimljivo predstavljanje dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Minibubica 43 Napisano April 28, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bravo svaka cast ! Dobrodosao na forum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4989 Napisano April 28, 2020 Drug član, 1555 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1472 Napisano April 29, 2020 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Stefane!Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...