Arso 2454 Napisano Januar 12, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Izvanredno očuvana sa minimalnim tragovima korišćenja. Za BJB raju 3.000 dinarskih novčanica ili zamena za protektovane očuvane polovne pantalone poluobima struka 50 cm i dužine preko 105 cm, bez obzira na materijal, koža ili platno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano Januar 12, 2020 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je Golf II dizel među kacigama. Ja svoju nosim 10-ak godina. Isti model i ista veličina. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 629 Napisano Januar 12, 2020 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan jel moze obim glave malo tacnije ako moze u cm pa da vidim sta cu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Januar 12, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, john314 je napisao: jel moze obim glave malo tacnije ako moze u cm pa da vidim sta cu... Javi ću ti sutra u toku dana na PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 629 Napisano Januar 13, 2020 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Januar 19, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Šta je po sredi, osim četvrtka? Mali broj, visoka cena ili udarila postpraznična dekintacija? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2102 Napisano Januar 21, 2020 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 1/12/2020 at 12:07 PM, Guliver said: Ovo je Golf II dizel među kacigama. Ja svoju nosim 10-ak godina. Isti model i ista veličina. Potpisujem. Ne secam se kad sam je kupio, ali mislim da ima preko 10 godina. Vozio je na motoru, na kvadovima, zimi na sankama... Vizir sam polirao najmanje 5 puta. Sad mi je vec unutrasnjost prsla nacisto, mora nova 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Januar 28, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno, prodaje samo na forumu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Februar 8, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da malo osvežimo oglas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Mart 1, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Prodato! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...