Čeh 1009 Napisano Maj 21, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam na Mikki video ove pantale... Ako se dobro sećam, cena je oko 150€. Textil, mogu se nositi kao "obična" garderoba - ne zahtevaju presvlačenje kada odeš na posao, recimo. Miko, kako se ponašaju po vrućini? Ostali, ima li sličnog modela? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Maj 21, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan ima al si okasnio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Maj 21, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam slicne, Vanucci, koje takodje ne izgledaju kao specijalno motociklisticke pantalone. Ipak, ove Mikkine mi deluju bolje: imaju kais (meni nije mnogo bitno), rajsferslus na nogavicama (bitno) i dosta velikih dzepova (bitno). Zna Mikka sta valja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 21, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan .. Ako se dobro sećam, cena je oko 150€. Textil, mogu se nositi kao "obična" garderoba - ne zahtevaju presvlačenje kada odeš na posao, recimo. mislim da su oko 180-200eur, ako se dobro secam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 22, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Lone su odlicne, imaju velike protektore na kolenima koji stite odlicno i od vetra i protektore na kukovima, napravljene od mesavine dzins - kordura i imaju tanku postavu, nisu za kisu i za temperature preko 30c. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Maj 22, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Koja firma? Ili je pitanje potpuno iluzorno? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 22, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lone su odlicne, imaju velike protektore na kolenima koji stite odlicno i od vetra i protektore na kukovima, napravljene od mesavine dzins - kordura i imaju tanku postavu, nisu za kisu i za temperature preko 30c. E jbg... Mada i sa tom "falinkom", nisu za zanemariti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Maj 22, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan .... nisu za kisu i za temperature preko 30c. Kakav bedak, ne možeš sa njima leti u kafić koji nije klimatizovan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 22, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ili je pitanje potpuno iluzorno? ;D iluzorno je ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Maj 22, 2008 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Lone su odlicne, imaju velike protektore na kolenima koji stite odlicno i od vetra i protektore na kukovima, napravljene od mesavine dzins - kordura i imaju tanku postavu, nisu za kisu i za temperature preko 30c. Cekaj,cekaj Mikko.....zaboravio si dva vrlo bitna detalja....protektori su ''tvrdi'' ali se prilagodjavaju obliku tela.Nema onog odvratnog osecaja da nosis srednjevekovni oklop na golom kolenu, a da kad sidjes sa motora imas osecaj da si hokejaski golman Di beste..... Drugi, mozda jos vazniji detalj je mali,nekako...neupadljiv propelercic iznad levog dzepa.Bez njega...nista ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 22, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Lone su odlicne, imaju velike protektore na kolenima koji stite odlicno i od vetra i protektore na kukovima, napravljene od mesavine dzins - kordura i imaju tanku postavu, nisu za kisu i za temperature preko 30c. Cekaj,cekaj Mikko.....zaboravio si dva vrlo bitna detalja....protektori su ''tvrdi'' ali se prilagodjavaju obliku tela.Nema onog odvratnog osecaja da nosis srednjevekovni oklop na golom kolenu, a da kad sidjes sa motora imas osecaj da si hokejaski golman Di beste..... Drugi, mozda jos vazniji detalj je mali,nekako...neupadljiv propelercic iznad levog dzepa.Bez njega...nista ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...