vladas 192 Napisano Maj 17, 2008 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Suomy KSJOO7 J00 MATT BLACK - velicina M Ova mi je spasla glavu kad sam se skrljao pre tri godine. Tacnije vizir je sprecio bolan bliski kontakt slepoocnice sa asfaltom. Vizir je zamenjen. Sad ima tamni koji nije bas zgodan nocu, osim po osvetljenim bulevarima. Suomy KSJOO3 J00 METALLIC SILVER - velicina S (malo nosena) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Maj 17, 2008 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Lepo nema sta! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Maj 17, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi trebala ali neznam kako se obim racuna koliko je M a koliko s? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Maj 17, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Može i meni jedna za ženu, po mogućstvu ova S...Hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Maj 17, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi M kako da se dogovorimo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Maj 17, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Posto nas ima dvojica znaci li to da je otislo??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 17, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan i meni treba jedna za zence,,,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Maj 17, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Suomy KSJOO7 J00 MATT BLACK - velicina M Ova mi je spasla glavu kad sam se skrljao pre tri godine. Tacnije vizir je sprecio bolan bliski kontakt slepoocnice sa asfaltom. Vizir je zamenjen. Sad ima tamni koji nije bas zgodan nocu, osim po osvetljenim bulevarima. Suomy KSJOO3 J00 METALLIC SILVER - velicina S (malo nosena) Svaka čast Vlado! Gest za 10-ku! Jel to znači da je odluka pala i da se pakuješ polako?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Maj 17, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Vlado! Gest za 10-ku! Jel to znači da je odluka pala i da se pakuješ polako?! Ako je tako i ako je transport za motor onako skup teska srca cu preci na BMW o tvom trosku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Maj 17, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se prvi javio!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Maj 17, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan A ja drugi, čisto da se zna, taman lepo MOTOSIKI-ju M veličina, meni S, Vladasu jedno veliko hvala i može lock Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Maj 17, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Da,da,.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Maj 17, 2008 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Da okoncamo agoniju Lomnica_city je bio najbrzi (prvi je posalo pp). Saljem kad mi bude poslao adresu. Ako njemu ne odgovara drugoplasirani je sstruja(drugi pp), treci vladanaselje (treci pp)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Maj 17, 2008 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Vlado! Gest za 10-ku! Jel to znači da je odluka pala i da se pakuješ polako?! Ako je tako i ako je transport za motor onako skup teska srca cu preci na BMW o tvom trosku Zar bi mogao da vozis taj bavarski monocilndricni motokultivator? A i benzin se tankuje dosta komplikovano, video si... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Maj 17, 2008 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Vlado! Gest za 10-ku! Jel to znači da je odluka pala i da se pakuješ polako?! Hvala. Moz' da bidne, al' ne mora da znaci ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Maj 17, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i meni je bilo nelogicno da ja budem prvi!!!!Gadan zez!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Maj 17, 2008 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi sta da vam kazem,pogledajte kada sam video temu,cestitao sam mu na lepom gestu ali sam se onda setio pravih osoba za te kacige,i javio sam mu se preko PP-a posto nije ostavio drugi kontakt,objasnio mu situaciju i on je pristao! E sad AKO slucajno ona siva ne pasuje burazerovoj devojci,a SStruja je sledeci na listi kako kaze Vladas,ja cu je zaista VRLO RADO proslediti njemu za njegovo zence,necu je zadrzavati bespotrebno,cucete vec detalje kad stignu kacige i ovo dvoje ih isprobaju! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 17, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ako sam dobro shvatio sstruja ce da dobije dve kazige ,a ja kao trece plasirani ni jednu .... mislim da to nije fer prema ostalima tj meni.... edit ako sam pogresio izvinjavam se sstruji i svima koji su se "povredili" ovim mojim postom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Maj 17, 2008 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Nisi dobro shvatio zato sto verovatno nisi lepo procitao,ja sam napisao AKO toj devojci SIVA ne pasuje,ja cu mu poslati kacigU (jednina),a crna ce mom rodji pasovati sigurno jer je pozajmljivao moj stari Nolan povremeno i pasuje mu taman a istog su obima taj Nolan i ovaj Suomi,jedino da je kalup drasticno drugaciji pa da ne moze da je nosi,da mu leluja ili je tesna,ali sumnjam!? P.S.Znaci ako jos nekom nije jasno,AKO rodjinoj devojci ne pasuje ova siva onda je SStruja,odnosno njegovo zence,sledeci srecni dobitnik/ca jedne od kaciga,ne obe! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 18, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan razumeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 18, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast za ovaj gest nemam reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Maj 18, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, lep gest... Nego evo i ja se javljam, ako kojim slucajem ne odgovara svima koji su ispred mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Maj 19, 2008 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Paket je krenuo put Jagodine. Stize sutra u toku dana. Lomnica_city ce nas obavestiti o daljem razvoju dogadjaja. Edit Evo kako su stizale prijave na pp: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...