n1ck 0 Napisano Octobar 6, 2019 U prolazu, 12 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima iskustva sa ovom kacigom ili slicnim LS2 kacigama u tom cenovnom rangu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 763 Napisano Octobar 6, 2019 Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Posle jedne sezone nosenja...nisam nesto odusevljen, ispucala je vec odole, u principu nije teska, bucna je a sto se tice ventilacije...onako, leti moram da otvorim vizir na svakoj brzini ispod 60 recimo.Unutrasnji sundjeri su se dosta puta otkacili od stavljanja kacige na glavu, i podbradak hoce da ispada. To je bar na mojoj bio slucaj, suncane naocare se lepo spustaju, dosta su tamne, vizir lepo yatvara, generalno mehanizam je ok. Ali za par hiljada vise mogao sam da sacekam neki popust i da uzmem HJC sto je po meni mnogo bolja kupovina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...