masans 0 Napisano Maj 13, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan U odlicnom stanju, kompletno ofarban, zamenjeni svi potrosni delovi (kais, akumulator, kocione pakne, opruge prednjih amortizera, ulje, pinjon kilometar sata...), presvuceno sediste, trajno registrovan, dobre gume, nogice za suvozaca, niklovani detalji. Ima kofer od 28l. Vozen pola sezone. Uz motor ide i kaciga u istoj boji. Cena 700 eura. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
masans 0 Napisano Maj 29, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 650 eura. Ima i nove retrovizore. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 29, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan video sam danas motor na naselju kod prve vojvodjanske-moje skole ;D sve u svemu,lepo sredjen motor.vidi se da je pazen...i ima jaakoo dobru foru-nalepnica 200 da objasnim..ima nalepnicu za ogranicenje brzine 200km/h Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
masans 0 Napisano Maj 30, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa morala sam da stavim nalepnicu, uvek zaboravim pa jurim preko 200km/h, a nije taj motor za te brzine. P.S. Motor je prodat, tako da tema moze pod lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...