Dragan Ivanovic 11 Napisano Avgust 20, 2019 U prolazu, 24 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Honda St 1100 pan europian Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima . Ko ima iskustva sa ovim...,,kvačilo me danas izdalo, kupio sam ulje dolio ispustio staro i prljavo... ali sad primećujem da kad ,,nadrukam ,, ulje se sliva dole... šta je problem ? Jel to neki dihtung ili ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2820 Napisano Avgust 20, 2019 Ne silazi, 4908 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima . Ko ima iskustva sa ovim...,,kvačilo me danas izdalo, kupio sam ulje dolio ispustio staro i prljavo... ali sad primećujem da kad ,,nadrukam ,, ulje se sliva dole... šta je problem ? Jel to neki dihtung ili ?То је глицерин или уље из машине? То треба да установиш.Sent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 20, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Dragan Ivanovic Vjerovatno je procurila gumica potisnog klipa kvacila. Sto kazes kada "nadrukas" ( samim tim pojacas pritisak u cilindru na klip i gumicu ), pa ulje procuri? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2820 Napisano Avgust 20, 2019 Ne silazi, 4908 postova Prijavi odgovor kao problematičan [mention=45054]Dragan Ivanovic[/mention] Vjerovatno je procurila gumica potisnog klipa kvacila. Sto kazes kada "nadrukas" ( samim tim pojacas pritisak u cilindru na klip i gumicu ), pa ulje procuri? Да ако је глицерин дефинитивно, само ми боја текучине мути памет, много је тамна.Sent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan Ivanovic 11 Napisano Avgust 20, 2019 U prolazu, 24 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Honda St 1100 pan europian Prijavi odgovor kao problematičan Motor je dugo stajao ,oko dve godine.ispustio sam ovo zatamljeno ulje , takvo je bilo i gore u posudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan Ivanovic 11 Napisano Avgust 20, 2019 U prolazu, 24 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Honda St 1100 pan europian Prijavi odgovor kao problematičan ..i mislio sam da je klip , tj gumice od stajanja propale . Sve na motoru je za mene novina . Carinio sam ga pre nekoliko dana , sad sam uplatio polaganje za ,, A,, kategoriju (A imam sve ostale , tako da imam vremena da ga osvežim do neke prve ozbiljnije vožnje. Hvala vama na informacijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...