dzax 35 Napisano Maj 11, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imam u planu jednu jaknu voleo bi koznu, neku slicnu ovoj ali jeftiniju ;D Inace gledao sam i ove "ne kozne" ali mnogo su mi sarene i komplikovane... Ocu jednostavnu, jednobojnu sa jednim dzepom iznutra i dva spolja i to je to. Ne mora kozna, ali da lici na onu gore. Moze neki predlog,dao bi do vrh 200 jura,i naravno gde da kupim u Beogradu. Cuo sam za neku "Streetfighterku" ili tako nesto,ima li neko iskustva sa tim? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 11, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neowell kozna jakna.Imas u Guevari, Ja sam je uzeo po drugi put. Na snizenju je kostala 150 E,a pre toga je bila oko 200 E.Inace potpuno istu takvu jaknu,samo druge boje,sam kupio pre 3 godine i jakna je vise nego odlicna.Samo sto je tada kostala 280E,ali sam i nju uzeo na popustu za 230E. Evo i slike.Inace sa takvom istom jaknom sam preziveo i zajeban pad u kome mi je ona spasla rame,nije se cak ni izgulila a kamoli pocepala.Tako da za sve one koji hoce koznu jaknu sa protektorima,ovo je s obzirom na cenu best buy! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 27 Napisano Septembar 1, 2008 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima jos uvek da se kupi ta crna Neowell jakna?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...