Alex74 851 Napisano Jun 19, 2019 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam juce imao glupi pad sa motora i malo se odrali (i ja i motor,mada motor manje nego ja) resio sam da prodam Speeda i za sada da izadjem iz moto sveta. Motor je kupljen nov 2008 godine,prvi sam i jedini vlasnik to jest motor se vodi na rodjenog brata,posto mi je u trenutku kupovine motora bila istekla licna karta. Motor ima stvarnu kilometrazu 3898 km,jednostavno kada sam ga kupio nisam imao kategoriju za voznju pa dok sam polozio onda nisam imao posao pa ni para za registraciju itd.. tako da je motor stvarno malo presao. Prosle godine sipano Bardahl ulje,i promenjeno komplet kociono ulje i svecica (stavljena NGK) takodje je promenjen i akumulator (cini mi se da je Exide),ima voltmetar sa dve usb uticnice,Bear xenon svetlo,Fibrin blinker automat za stop svetlo(par puta blinka i onda se konacno ukljucuje stalno svetlo),kofer sa ugradjenim led trakama za stop svetlo,takodje u satovima led osvetljenje,promenjeni su retrovizori jer su mi ovi bili lepsi od originalnih (uz motor naravno dajem i originalne retrovizore). Registrovan do 10 V 2020 (registrovan i slikan sa koferom). Sto se ogrebotina (male su) od pada tice sve imate na slikama:ogrebana plastika i hrom obruc od fara,"drska" i zadnja strana desnog retrovizora (sitne tackice),kugla poluge prednje kocnice i kugla kvacila i staklo prednjeg desnog zmigavca(sto se stakla tice ono je samo "proslo kroz sraf koji ga drzi" i to cu zalepiti samo staklo nije razbijeno,mala ogrebotina pri dnu km sata kod registracione nalepnice. Sto se cene tice mozda je malo jaca ali s obzirom na stanje motora i kilometrazu mislim da je 700e ok. Prevod i prenos obavezni. Kontakt na pp ili 0637206159. Evo nekih slika: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 851 Napisano Jun 22, 2019 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih da ode nekom kolegi sa foruma jer je stvarno mala kilometraza i osim ovih ogrebotina od pada motor je ocuvan i kompletno ispravan tako da spustam cenu na 650e. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 851 Napisano Jun 28, 2019 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Steta da po ovako lepom vremenu propada registracija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 851 Napisano Jul 4, 2019 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 851 Napisano Jul 10, 2019 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Staklo zmigavca sredjeno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 851 Napisano Jul 23, 2019 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Up. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 851 Napisano Jul 28, 2019 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 851 Napisano Avgust 16, 2019 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 851 Napisano Septembar 5, 2019 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Up. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 851 Napisano Septembar 15, 2019 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 851 Napisano Septembar 18, 2019 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...