MarkoZabari 0 Napisano Maj 31, 2019 U prolazu, 2 postova Lokacija: Zabari Motocikl: Kawasaki ninja 300 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da li je neko od kolega bajkera presvlacio plastike bilo kakvim folijama? Koja su vasa iskustva? Palo mi je na pamet da presvucem motor u hrom foliju, pa ne znam koja je otprilike cena za to i kako ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15039 Napisano Maj 31, 2019 moto merkat °°, 4944 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Za hrom foliju ti treba teski profesionalac (ako bi i takvi pristali da rade motor) imas puno krivina a nju ako razvuces (a to moras kada radis krivine) na tom mestu matira, mozda eventualno neke ravnije delove da uradis, ceo tesko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 679 Napisano Maj 31, 2019 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 424 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Moguce je motor presvuci u foliju i za to nemoj da brines. Izgledace i drzace super (garancija je min 5 godina). Samo ga uradi kvalitetnijim (cast) folijama. Dobra hrom folija, koja je prilagodljiva oblinama (cast) je mnogo skupa. Razmisli o foliji sa teksturom brusenog titanijuma. Ona kosta oko 20€ m2, plus majistor. Posao nije jednostavan, pa nadji dobrog majstora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jun 1, 2019 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan U Zrenjaninu ima firma "ultra planet" rade folije za vozilaSent from my SM-A530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Jun 2, 2019 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio karbon foliju po10e...vrv kineska, ali evo, peta godina, drži kao da sam je juče lepio...crvena boja je izbledela, pa sam je ofarbao sprejom...sada je odlično...međutim, sada je problem: nezahvalna je za skidanje...ostaje lepak, cepa se...pa sad vidi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...