vlad77 29 Napisano Maj 13, 2019 Svrati ponekad, 99 postova Lokacija: Srem Prijavi odgovor kao problematičan Realno i svaki APN ide brze od 45kmh ali gleda se zvanican podatak. Samo skidanjem blokade u auspuhu ili stavljanjem rezonskog auspuha dobija se bar 10 kmh vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
buna 1 Napisano Maj 13, 2019 U prolazu, 3 postova Lokacija: Užice Motocikl: Yamaha DT125R,Transalp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Sa sajta Polovni automobili ... Kako nam je potvrdio Saša Lakić iz Centra za tehnički pregled vozila, Uprava saobraćajne policije poslala je uputstvo tehničkim pregledima u kojem je navedeno da mopedi mogu da prođu tehnički pregled bez potvrde o maksimalnoj brzini. Međutim, reč je samo o odlaganju ove obaveze - do 5. jula 2021. godine. Da pojasnimo za svaki slučaj – mopedi koji su do sada imali trajnu registracijuipak moraju da se registruju regularno, odnosno da pređu u „režim“ po kojem se registracija produžava svake godine. Odlaganje se odnosi samo na obavezu utvrđivanja da im maksimalna brzina nije veća od 45 km/h. Nepravda? Neki bi rekli da je ovo odlaganje nepravedno prema onima koji su od početka aprila do odluke o odlaganju registrovali svoje mopede, platili potvrde ili merenje, pošto su mogli da prođu bez tih troškova da su malo sačekali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano Maj 13, 2019 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan A mogu li ja da malo "popravim" karburator, i tražim merenje po kome će APN 6s ići 40km/h? Pa da ga sa tom potvrdom prevedem u moped trajno, sa redovnom godišnjom registracijom naravno.Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad77 29 Napisano Maj 21, 2019 Svrati ponekad, 99 postova Lokacija: Srem Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze. Tomos je da dopis ide 48kmh i kraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2712 Napisano Octobar 8, 2019 Drug član, 1232 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo da podsetim na ovu temu. Danas bio kod sudije za prekrsaje i epilog sledeci: (samo da podsetim da mi je u aprilu sa APNca pandur skinuo tablicu i napisao prijavu (onu trajnu sto je vazila do 3 aprila) dobio najmanju novcanu kaznu 20000 plus 2000 troskovi sudskog postupka, 6 kaznenih poena i zabranu 3 meseca upravljanja sa AM dozvolom. E sad buni me to AM jer sam tog istog APN-a preregistrovao sa belim tablicama na A kategoriju i dali mogu istog voziti dok traje zabrana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarekg 239 Napisano Octobar 8, 2019 Svrati ponekad, 224 postova Prijavi odgovor kao problematičan Logicno bi bilo da ne smes da vozis nesto sto se vozi AM kategorijom jer za nju imas zabranu. I logicno bi bilo da mozes da vozis A kategoriju. Da li je to isti APN sada kao A kategorija ili neki drugi, nije ni malo bitno. Vozis motocikl sa A kategorijom. Po meni smes da vozis ali obzirom kakav je cirkus sa probnim dozvolama, nista me ne bi cudilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...