Biker Boy 2756 Napisano Maj 5, 2008 Braveheart, 703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Hyosung 250cc,2004god. presao 23.000. Uradjen je mali servis spreman je za sezonu. Hitno ga prodajem jer sam skupio lovu za jaci,a stoji mi bezveze u garazi. cena je 1800 evra i nije fixna .Motor je strava za pocetnike,i nemogu da gresim dusu mene je super sluzio ! 061/161-8802 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOKYO 5 Napisano Maj 5, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd NBGD Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima nekih ulaganja,tipa...,registracija,gume,lanac ili slicno?? Koja mu je sirina zadnje gume,maksimalna brzina,potrosnja itd. . . I sto se tice cene??? Koliko bi mogla da se koriguje,veoma sam zainteresovan!!! Moze i na PP! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jun 21, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Prodato... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...