Knele123 0 Napisano Novembar 12, 2018 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam hondu cbr600f 94 godiste , lupka mi korpa kvacila kada stisnem kvacilo ne cuje se , da li neko moze da da neki savet sta da radim , ima li neko da remontuje korpe ? Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Novembar 12, 2018 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je lupkala korpa kvacila na prvom motoru, na kraju se ispostavilo da se cuje I lanac bregaste. Dakle prvo treba locirati zvuk I biti siguran sta je sigurno. Ako je korpa a to jesu simptomi za korpu svakako, najverovatnije su se rastelovale one oprugice. Nekada su to majstori radili na starijim motorima tzv remont al izgleda da se malo ko bavi time sada. Bavio se I neki lik iz Makedonije al ne znam dal je I dalje to aktuelno. Probaj ovde kod nas kod majstor Joce iz Barajeva: 066070610 Moguce da on to radi ali nisam siguran, raspitaj se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Knele123 0 Napisano Novembar 12, 2018 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala punoo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7839 Napisano Novembar 12, 2018 -, 1766 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Normalna pojava na cbr-ovima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...