n96.Cagiva 1 Napisano Octobar 17, 2018 U prolazu, 9 postova Lokacija: Vranic Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle jedno pitanje za sve vas.... Imam problem sa motor pod imenom Cagiva Freccia 125cc... Moj problem je kad ptisnem taster za paljenje u automatu (releju za paljenje) se cuje klk,klk bukvalno kao da zuji.... Kupio sam novi relej sa istom voltazom i ampera, kad sam ga prikljucijo, opet ista stvar, bombina i CDI su ja barem misli u super stanju jer sve ostalo radi dok je motor upaljen (palim na gurku) dakle da razjasnim motor u opste ne vergla... Verglao je pre, ona je poceo malo da zeza drzim dugme za paljenje jedno 10-15 sec i onda krene da vergla i onda je krenuo releje da se cuje.... Akumulator pre toga je kupljen nov jer na starom su pukle celije.... Ako neko zna nesto zamolio bih ga da mi pomogne i hvala unapred ================================================================== Kontakt za pomoc ! Email : vranic.city@gmail.com BROJA TELA nebih da ostavljam posto ne znam bas koliko ima ozbiljnih, a koliko ne ozbiljnih dakle u glavno mozete slati poruke na email.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 17, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Octobar 17, 2018 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Alanser. Proveri četkice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8573 Napisano Octobar 17, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak mislim da je opet akumulator. Ili je nov loš ili je punjenje slabo, pa ne može da pokrene anlaser. Probaj na kablove, ako upali na pipanje, to je problem. off iz Vranića si? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...