Bojan1984 35 Napisano Septembar 17, 2018 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moje odelo(jakna i pantalone) i rukavice Hein Gericke Tuareg. Odelo je od gorotex-a sa koznim ojacanjima na bitnim mestima.Jakna i pantalone imaju skidajucu termo postavu. Jakna je L velicine,pantalone M. Ja sam visok 180cm i imam oko 82-84 Kg. Cena 160 eur fixno 0692259768 Bojan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1900 Napisano Septembar 17, 2018 Drug član, 2871 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bi valjalo probati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan1984 35 Napisano Septembar 17, 2018 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam iz Batajnice. Nisam slikao unutrasnju termo postavu,u ormanu mi spakovana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokichica 200 Napisano Septembar 18, 2018 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd - London Motocikl: Honda CBR 600FS, KTM Adventure 990, Suzuki GSX-R 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je star komplet, dali je opran? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan1984 35 Napisano Septembar 18, 2018 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan Oprao sam ga Nikwax-om pred sezonu i impregnirao. Star je oko 8 god. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan1984 35 Napisano Septembar 29, 2018 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Ako treba slika termo postave za jaknu i pantalone, mogu slikati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan1984 35 Napisano Octobar 13, 2018 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan 150 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan1984 35 Napisano Octobar 20, 2018 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan 130 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan1984 35 Napisano Novembar 30, 2018 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan Prodato.Lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...