brdy 2099 Napisano Avgust 17, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Planiram za vikend kracu turu do Pirota preko Vlasotinca, koja mesta tamo da obidjem u okolini oko Stare Planine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Krle 29 Napisano Avgust 17, 2018 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Honda Africa Twin RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Budi malko odredjeniji. Sta te interesuje, kolko vremena imas, vozis i van asfalta ili samo asfalt, 'oces u kafane ili teras na leba i vodi, kampujes ili treba krevet... Sent from my SM-G388F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2633 Napisano Avgust 17, 2018 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Od Vlasotinca prema Babušnici, pa do Pirota imaš jako lepe predele za vožnju, a i asfalt je većim delom odličan. Kada već ideš do Pirota, svrati obavezno do Zavojskog jezera. Put do jezera je takođe fantazija za vožnju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Avgust 17, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Idem na jedan dan, od Leskovca do pirota pa do Stare planine, zelja mi je babin zub dokle moze motorom, usput svracam do manastira Temska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2633 Napisano Avgust 17, 2018 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Krle možda bolje zna, ali ja mogu da kažem da motorom može da se izađe na vrh Jabučkog ravništa. Čini mi se sa ima puteva i prema Babinom zubu, mada nisam siguran da li je sve prohodno za motocikl. Ja sam prošle godine išao Freewind-om do Jabučkog ravništa, dotle se stiže vrlo brzo i jednostavno nakon skretanja sa glavnog puta koji vodi ka planinarskom domu (ili to beše neki hotel, ne mogu da se setim tačno). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2633 Napisano Avgust 17, 2018 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika sa te vožnje: Tu kod ovog znaka se skreće desno na makadamski put, i odatle polagano naviše. Iako je put do Jabučkog ravništa kratak, mene su neke deonice namučile budući da je ovo magare bilo pomalo teško. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Avgust 17, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika sa te vožnje: Tu kod ovog znaka se skreće desno na makadamski put, i odatle polagano naviše. Iako je put do Jabučkog ravništa kratak, mene su neke deonice namučile budući da je ovo magare bilo pomalo teško.A odatle gde si ga parkirao, kolko ima pesaka da se gusla do babinog zuba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2633 Napisano Avgust 17, 2018 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Pešaka nisam guslao, samo na skijama. Ali mislim da ne bi trebalo da ima više od 30ak minuta hoda. Ako se varam, neka me neko ispravi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Avgust 22, 2018 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Svrati do Toplog Dola, peške obiđi vodopade (Bigar, Piljski, Čungulj...), poseti etno selo Srna, probaj belmuž, možeš i do Dojkinaca na Vrelo pa posle na točeno zanatsko pivo u centru sela. Idi u Rsovce do crkve sa ikonom ćelavog Isusa, tu ti je i čuvena pećina Vladikine ploče. Nedaleko ti je i selo Slavinje, tu obiđi čuvena Slavinjska grla odnosno Rosomačke lonce. Ma, Stara ima da pokaže koliko god hoćeš toga. Da ostaješ mesec dana svaki dan bi po ceo dan imao gde da ideš... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Krle 29 Napisano Avgust 22, 2018 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Honda Africa Twin RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko brzo odgovaram na poruke verujem da se ovo putesestvije vec zavrsilo (jbg ja kad sam na odmoru ne gledam telefon po par dana). Moze od novog hotela da se popne skoro do samog zuba, ima tzv ski put. Mada zavisi i od mopeda.Sent from my SM-G388F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 466 Napisano Avgust 22, 2018 Svrati ponekad, 466 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je putovanje proslo, ako nije, ukoliko poslusas preporuku kolege floyda i odes u Dojkince na vrelo. Obavezno, ali obavezno obidji vodopad Tupavicu i vidikovac Kozji kamen. Malo mora da se sidje sa asfalta, ali nista strasno, ako bas neces, prepesaci. Ono mora da se vidi, narocito vidikovac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Avgust 22, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Iso sam za vikend solo turu sam napravio, usput sam sreo dvojicu nislija na coperima kruze samo idu za nis. Ja sam otiso prvo do zavojskog jezera, nikad onako plavu bistru boju nisam video na nekom jezeru, odatle sam krenuo za babin zub, usput sam svratio do manastira temska, odatle sam otiso do hotela, gde je vec pocelo lose vreme, pa sa krenuo da se bezim kuci. Planiram i sledeci vikend opet da se pustim ka staroj planini, i ova sela cu naravno da obidjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Krle 29 Napisano Avgust 23, 2018 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Honda Africa Twin RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se vracam u subotu s odmora pa sam planirao u nedelju da malo okruzim taj kraj. Ako se naletimo negde moje pivo.Sent from my SM-G388F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...