nik_sa015 1816 Napisano Avgust 3, 2018 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Dragi prijatelji, da Vas obavestim da se na jezeru Krupac u Nikšiću održava osmi put Lake Fest. Od 9-11 avgusta. U okviru ovog muzičkog i multikulturalnog festivala postoji MOTO KAMP koji sve više dobija međunarodni karakter. Lokacija na samom jezeru u Topolama je savršena za naša druženja ! Tokom festivala obezbeđena je klopa i ulazi u cenu ulaznice. Dnevna karta 10eur, trodnevna 25eur... MOŽDA ćemo se izboriti sa organizatorima da trodnevna za motocikliste bude 20eur. Program i ostale detalje pogledajte na sajtu festivala, a ja ću nabrojati nekoliko zvučnijih imena na stejdžu... Vlatko Stefanovski, Goblini, Ritam nereda, Van Gog, Atomsko Skloniste, Ortodox celts, Marčelo...itd itd Na 425km od Beograda prilika za super provod i uživanje na jezeru ! Kome treba dodatnih informacija na temu kako doći, naći, hotelsko motelski smeštaj itd itd...neka mi se obrati, sve što mogu pomoći tu sam :-) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...