Lepi Dzov 230 Napisano Jun 21, 2018 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, kupio sam ove bočne kofere za hondu transalp 650 sa ebaya. Prodavac je rekao da su nosači otišli uz motor. Nisam mnogo obratio pažnju misleći da je to relativno lako da se napravi. Gosn Seba me je oladio kad mi je rekao da on to ne može... E sad, treba mi vaše iskustvo ili ideja kako da ih prikačim na motor. Ako neko ima da proda nosače za ovakve kofere... Ili ako je neko majstor pa zna-može da savija šipke prema obliku desnog kofera (ima S krivinu zbog auspuha)... + keš naravno... (levi kofer je ravan i lakše ga je napraviti, vidi se na drugoj slici...) Ili ako neko ima ovakve kofere sa nosačima pa da se konsultujem sa njim, da mi pošalje sike nosača, dimenzije i sl.!?! Može li neko da pomogne..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Jun 22, 2018 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Opcija ti je i da pazariš negde nosače za te kofere za neki drugi motor, a onda Sebu da zamoliš da adaptira te nosače za tvoj motor. Ja sam tako uradio svojevremeno za hondu vfr800 i kofere za koje nisu postojali nosači za taj motor... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salebasket 1 Napisano Mart 9 U prolazu, 15 postova Lokacija: Velika Jasikova Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan I ja trazim da kupim takve kofere? Ako neko zna neka javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano April 25 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, kupio sam ove bočne kofere za hondu transalp 650 sa ebaya. Prodavac je rekao da su nosači otišli uz motor. Nisam mnogo obratio pažnju misleći da je to relativno lako da se napravi. Gosn Seba me je oladio kad mi je rekao da on to ne može... E sad, treba mi vaše iskustvo ili ideja kako da ih prikačim na motor. Ako neko ima da proda nosače za ovakve kofere... Ili ako je neko majstor pa zna-može da savija šipke prema obliku desnog kofera (ima S krivinu zbog auspuha)... + keš naravno... (levi kofer je ravan i lakše ga je napraviti, vidi se na drugoj slici...) Ili ako neko ima ovakve kofere sa nosačima pa da se konsultujem sa njim, da mi pošalje sike nosača, dimenzije i sl.!?! Može li neko da pomogne..? To su fabrički koferi i vrv imaš original nosače za tvoj motor da kupiš u DeltiSent from my M2101K9G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...