rex 432 Napisano April 1, 2018 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan posto su mi domacice sredjivale kucu , nekim cudom niko ne zna gde je nestao kljuc koji je mesecima stajao na stolu.elem treba mi kontakt od nekog ko moze da mi nareze nov kljuc na osnovu brave. unapred zahvalan na odgovorima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8477 Napisano April 1, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3188 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Bravarska radnja Petko. Brana je bajker. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano April 1, 2018 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan da ne bude da preterujem da nemas neki kontakt tel.posto sam poslom trenutno u backoj topoli pa da ih isontaktiram telefonom. zahvalan na odgovoru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano April 1, 2018 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre nekoliko godina pravio za auto kljuc po bravi. Radnja za izradu kljuceva je se nalazila negde preko puta vukovog spomenik. Treba proveriti, mozda mogu i za motor da naprave kljuc po bravi ?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano April 1, 2018 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan veliko hvala na pomoci. reseno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano April 4, 2018 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan I meni treba takva usluga. U pitanju je kjuc za zakljucavanje kormana na motoru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1426 Napisano April 5, 2018 Svrati ponekad, 435 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Svima kojima trebaju kljucevi za motore gore pomenuti majstor Brana tel 065 2080203. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 473 Napisano April 11, 2018 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/4/2018 at 11:44 AM, aca bre said: I meni treba takva usluga. U pitanju je kjuc za zakljucavanje kormana na motoru. Kod mene je brava za zaključavanje kormana na istom ključu kao i kontakt i tank. Proveri eventualno da nije taj slučaj i kod tebe. Ako nije, te usluge, pored Petka, rade i Andrejević u Katanićevoj i Elezović u Bulevaru preko puta Vuka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano April 11, 2018 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Skroz je drugaciji kljuc za tu bravu. Totalno i po obliku i po velicini. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano April 23, 2018 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan sutra mi stize kljuc .odradjeno kod petka.cena 2000.cisto da znate orijetaciono.u pitanju je obican kljuc za yamahu fj. pozdrav i zahvalan na pomoci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...