Nikola krstic 1 Napisano Mart 18, 2018 U prolazu, 37 postova Lokacija: VrNne Motocikl: Sprint maxx Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ja sam pocetnik i do sada sam vozio sam skutere.Ovo bi mi bio prvi motor na brzinama.Kupio bih nov 4t je ima 6 brzine.Kazite mi sve sto znate o ovom modelu dali se puno kvri kakve kocnice ima dali su mu plastice dobre dali gube boju i slicno jos bolje ako ke neko imao ovaj motor ili ga ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1728 Napisano Mart 18, 2018 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Odličan je to motorčič,generalni uvoznik kaže da ima kit na 250ccm i može da se baci zubčanik za 7.brzinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola krstic 1 Napisano Mart 18, 2018 U prolazu, 37 postova Lokacija: VrNne Motocikl: Sprint maxx Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Cvijanović je napisao: Odličan je to motorčič,generalni uvoznik kaže da ima kit na 250ccm i može da se baci zubčanik za 7.brzinu... A sta mislis da li je bolji ovaj novi peda rr isto 125ccc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1728 Napisano Mart 27, 2018 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan ...pa nov je...valjda je bolji..trebalo bi da je bolji...Da se ja pitam sigurno bi ga napravio boljim Isti je to k*, dobri moj....Ali k* ordinarna.To će ti sa samo kasti u jednom trenutku.Iznesi to.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...