Marphi 1138 Napisano Februar 28, 2018 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako kolega odustane,imacu te u vidu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daxon81 31 Napisano Mart 5, 2018 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam zainteresovan za protektore za bokove pa ako kolega odustane evo ja se javljam..pozdrav za gest.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Mart 5, 2018 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Slike delova koje su postavljene su na poklon,ostala oprema koja je na spisku je na prodaju...protektori za bokove su na prodaju i oni su 1200 dinara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Mart 8, 2018 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Mart 14, 2018 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jakna XS je ,da kazemo,otisla kolegi Stef-u Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...