Grnca 1380 Napisano Februar 19, 2018 Vinyl rider, 832 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Elem, odlucih prvo ovde vama da se obratim U pitanju je uredjaj TomTom Live ugradjen fabricki u Renault vozila, potrebne su mi mape za Srbiju i okolinu, realno mi netreba ali mi glupo da stoji blank ekran - a navigacija ima prioritet nad svim pa cak i nad radiom. U pitanju je Laguna 2012 godiste Jel imate neku ideju??? Prijateljski pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 19, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan http://www.navigacija.net/najnovija-mapa-srbije-za-renault-carminat-tomtom-fabricke-navigacije/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1380 Napisano Februar 19, 2018 Vinyl rider, 832 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Tenkju !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 567 Napisano Februar 22, 2018 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Jel postoje neke free mape za tomtom XL canada310 i da li ima na Srpskom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...