deki295 545 Napisano Februar 1, 2018 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi neko ko u Beogradu (zato sto bi voleo licno da se dogovorim o izgledu) moze da mi napravi nalepnice za motor ali ne fabricki fazon nego nesto totalno drugacije. Neznam ni ja jos kako bi trebale da izgledaju tacno i bilo bi ok da taj sto ih vec pravi ima vec neke templete ili predloge. Konkretno, za super teneru bi mi trebao natpis od novog modela 1200(bez pisanih slova) a opet trebale bi mi i oznake 750 sa starog modela. Eto ko zna nekog da moze da mi pomogne nek da predlog, ako nema niko u bg moze i okolina bg-a. Ovo je samo primer kako bi moglo da izgleda sve to S10 is the best Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Februar 1, 2018 drrmrr, 759 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan To ti je shara peterhanselove samo u srebrno zlatnoj. Zar nije Popsijeva takva ( shumijeva plava).!? To nije problem uraditi, ako ne nadjes nikog iz Beograda, javi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...