e-mayl 1783 Napisano April 30, 2018 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, kolega, vidim da si lokalni Nisam nikada išao tuda, osim autoputem pre 10-ak godina, pa da proverim. Deluje lepo, kroz šumu... Pretpostavljam da je i ovaj prelaz koji nije na autoputu Starod - Kozina međunarodni, vidim da nema zadržavanja...Evo i opisa prelazahttps://www.cromaps.com/prometna-karta-2017I kamere na prelazimahttps://m.hak.hr/kamera.asp?g=2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Maj 23, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Da dopunim sa informacijama nakon povratka, GP Pasjak - Starod: odličan je put i brzo se stigne od Rijeke do granice jer može i tu autocestom do pred samu granicu, 5 kuna se plaća pre isključenja za Pasjak. Tu više ne može da se pogreši jer je to jedini put u tom delu. Kroz Sloveniju je jako zanimljiva magistrala kroz sela i šumu. Međutim, slovenački granični policajac prilikom izlaska iz Slovenije kontroliše broj šasije na motoru jer kaže da sam mogao autobusom u Italiju pa da dovezem odande motor sa tablicama. Na motoru su BG tablice, registorvan na mene, tako da nije bilo problema, osim što se bespotrebno čeka, 1 rampa radi. Tu sedi i hrvatska policija u kućici pored i mislim da je i njima bilo čudno šta ovaj radi ... Sa stanovišta njegovog posla, mogu da ga razumem potpuno, ali me baš interesuje koliko je bilo takvih slučajeva da je neko baš sa srpskim tablicama pokušao da prošvercuje motor i bio uhvaćen. Takođe, nejasno mi je zašto baš motor i zašto ne auto ili kamijon. Sada kada smo upoznati sa ovim, treba na tom GP preći sa švercovanim motorom koristeći hrvatske tablice, pa tek posle staviti naše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Maj 23, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, X8 Vračar je napisao: Da dopunim sa informacijama nakon povratka, GP Pasjak - Starod: odličan je put i brzo se stigne od Rijeke do granice jer može i tu autocestom do pred samu granicu, 5 kuna se plaća pre isključenja za Pasjak. Tu više ne može da se pogreši jer je to jedini put u tom delu. Kroz Sloveniju je jako zanimljiva magistrala kroz sela i šumu. Međutim, slovenački granični policajac prilikom izlaska iz Slovenije kontroliše broj šasije na motoru jer kaže da sam mogao autobusom u Italiju pa da dovezem odande motor sa tablicama. Na motoru su BG tablice, registorvan na mene, tako da nije bilo problema, osim što se bespotrebno čeka, 1 rampa radi. Tu sedi i hrvatska policija u kućici pored i mislim da je i njima bilo čudno šta ovaj radi ... Sa stanovišta njegovog posla, mogu da ga razumem potpuno, ali me baš interesuje koliko je bilo takvih slučajeva da je neko baš sa srpskim tablicama pokušao da prošvercuje motor i bio uhvaćen. Takođe, nejasno mi je zašto baš motor i zašto ne auto ili kamijon. Sada kada smo upoznati sa ovim, treba na tom GP preći sa švercovanim motorom koristeći hrvatske tablice, pa tek posle staviti naše Ako si vec iz Beograda sa Vracara nemoj molim te da pises kamijon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Maj 23, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan avijon, stadijon, fijoka, ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Maj 23, 2018 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Utjerivac je napisao: Ako si vec iz Beograda sa Vracara nemoj molim te da pises kamijon. Auu, koliko ti zareza nedostaje u rečenici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Maj 23, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedan ( 1 ), ali zarez nije problem vec kamiJon. Edit: I nisam znao da si advokat, ako mi sta zatreba obraticu ti se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...