idanijel 1600 Napisano April 21, 2018 Drug član, 808 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Neka te sluzi kolega,nadam se uskoro da se vidimo i probam makinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Csabinyo 0 Napisano Jul 9, 2020 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Dali ima neko od clanova da mi pomaze jer sam kupio ovih Dana Brevu 750ie i Malo sam citao na netu da moze i 5w-40 i 10w-60 ulje da ide u motor! A hteo bi isto da pitam u differencial da samo 85w-140 moze da ide ili moze i 75w-140???? Dali se menja ulje posebno u menjacu ili se menja kompletno samo u motoru? hvala unapred Veliki pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10515 Napisano Jul 9, 2020 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da je ulje u motoru i menjaču jedno te isto, tj motor i menjač dele isto ulje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 237 Napisano Jul 12, 2020 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Menjač koristi jedno a agregat drugo. Fizički su razdvojeni. Kao kod automobila. I diferencijal treca vrsta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...