Nenad 1 0 Napisano Avgust 6, 2017 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Kolege imam problem. Vozim Kawasaki Zx6r 2008 godiste nisam imao nikakvih problema sve do danas poceo je da mi proklizava zadji tocak u desnu stranu tj da vuce u tu stranu kada je asfalt pod kosinom. Da li je zbog gume ili je u pitanju nesto drugo? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Avgust 6, 2017 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem sta se desava. Jel tocak dobro stoji, tj pravo, nije se olabavio? Da ti se ne cini samo zbog kosine asfalta, kako je na ravnom? Ili se zazas nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7677 Napisano Avgust 6, 2017 -, 1746 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Kataklinger u smesi gume ti pravi problem.... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad 1 0 Napisano Avgust 6, 2017 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam video tocak nije olabavljen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 6, 2017 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Pa povuci ga u lijevu stranu i to je to .. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Avgust 6, 2017 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi bio bas najjasniji, ali pravac zadnjeg tocka se steluje. Pogledaj: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1556 Napisano Avgust 6, 2017 Drug član, 1301 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj sa strane da li je sa obe strane nastelovan isti razmak, mislim na onu skalu po kojoj se nateze lanac, ne znam drugo sta bi moglo biti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 6, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan A ima i spravica sa laserom. Mislim da to može da se nabudzi i u kućnoj varijanti sa par ravnih letvi i 2 laserčića. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 6, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Avgust 6, 2017 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 44 minutes ago, Gajo Sevojno said: Pogledaj sa strane da li je sa obe strane nastelovan isti razmak, mislim na onu skalu po kojoj se nateze lanac, ne znam drugo sta bi moglo biti... Ta skala zna da laze, bar tako kazu, a i ja sam se uverio. Nema potrebe komplikovati sa laserom. Obican konac za sivenje je sasvim dovoljan i precizan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...