AleksandarCoa91 0 Napisano Decembar 27, 2016 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Aprilia rs 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Na lesto sam kupio apriliu rs 50 po nesto jeftinijoj ceni jer mi je majstor rekao da bi trebalo da se zameni regler i da je to problem zbog kojeg ne puni akumulator. ja sam uzeo nov akumulator i drugi regler medjutim problem i dalje postoji, to jest i dalje ne puni akumulator. na primer kada ga napunim preko punjaca mogu da predjem stotinak km dok se ne isprazni i ne znam koliko je to pametno raditi. ovo mi je prvi motor pa se i ne razumem bas najbolje ako ima neko da mi pojasni sta bi mogao da bude kvar bio bih mu zahvalan posto sam poceo da sredjujem motor za leto polako i ostalo mi je samo jos to da sredim. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Decembar 27, 2016 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Nadji dobrog auto-elektricara . Svaka Aprilia ima italijansku zavrsnu obradu. Mora da se sredi struja punjenja. Moraju da se pojačaju kontakti, da se pojacaju zice do i od reglera.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksandarCoa91 0 Napisano Decembar 27, 2016 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Aprilia rs 50 Prijavi odgovor kao problematičan Otac mi je auto elektricar, kaze da nije do toga problem. On sumnja na neki deo ispod sedista, valjda je to pretvarac struje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...