djura 28 Napisano April 25, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Smajser i ja smo danas napravili voznju do Tare (Mokra Gora) i Zlatibora. Ja sam hteo da pogledam neki hotel gore a Smajser....pa tesko zabu u vodu naterati.... Evo slika... Krecemo, dogovor... Odmor na OMV: (tek sam sada primetio da mi u kadar upao i gos'n Šabiæ, poverenik za informacije i bivši ministar) Nastavljamo ali posle nekih 80ak km: Ali sta je jedan odron sa Ewana i Chaliea Koji sat kasnije....Mokra Gora na vidiku: Na poslednje dve slike se u daljini vidi i Kusturicin Drvengrad. Evo malo i closeups-a: od bezalkoholnih piæa ima samo sok od maline koji se takav, verovatno nigde vise ne pravi i bozu: Hotel koji sam isao da vidim: Jedan pogled na cuvenu Sargansku osmicu pogledajte sirinu koloseka (70cm, uze nego tramvajska pruga): "Zivot je cudo" i pozdrav od danasnjih tourera: Zeljka i mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 25, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Prelepe slike fantasticnog kraja! A sto se tice hotela na jako lepom mestu je. Prespavali samo letos u njemu na putu za Trebinje. U kakvom stanju je drugi tunel (poslednji) pred Mokru goru? Posto je meni ostao u ne bas sjajnom secanju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano April 26, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Lepe slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 26, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U kakvom stanju je drugi tunel (poslednji) pred Mokru goru? U horor stanju! Kao da ti je neko stavio povez preko ociju i pustio te da vozis preko leda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1920 Napisano April 26, 2006 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Super tura, i ekipa iz bloka ce verovatno ovih dana da overi Mokru Goru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano April 26, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Bogami lepo . posta od skuterasa motoras :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 26, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bogami lepo . posta od skuterasa motoras :mrgreen: Vickasti ovi Pancevci, jebote... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 26, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan U horor stanju! Kao da ti je neko stavio povez preko ociju i pustio te da vozis preko leda E vidis takav je bio i pre godinu dana. Na izlazu iz tunela nema asfalta vec je samo zgreban i posut cementom. Posto je padala kisa ceo dan bilo je bas kao sto kazes na ledu. "Sreca" pa smo samo nas dvoje popadali (od 15-ak)! od bezalkoholnih piæa ima samo sok od maline I kako se osecas kada popijes sok od maline? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano April 28, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan djuro majstore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Jun 10, 2006 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra tura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...