Luka je 2 Napisano Decembar 3, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Srbija Motocikl: jos uvek ne vozim nista Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, zovem sa Luka, imam 17 godina, zivim u Novom Sadu, zavrsavam srednju skolu. U zivotu nisam vozio motor bilo koje vrste.... ALI, najezim se od uzbudjenja cim makar cujem zvuk dvotockasa.Iskreno mislim da cu prve svoje novce potrositi na polaganje i masinu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Decembar 3, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, samo polako i bice motora, ne brini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Decembar 3, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Luka i dobro nam dosao! Imas vremena, sad prvo skola a preko raspusta, kad imas slobodnog vremena, radi negde i stekaj lovu, kad sakupis neku lovi pitaj tvoje da ti propomognu ako su u mogucnosti i motor ce doci. Tako sam ja sakupio i kupio svoj prvi motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2710 Napisano Decembar 4, 2016 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan cuvaj se Luka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka je 2 Napisano Decembar 4, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Srbija Motocikl: jos uvek ne vozim nista Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka je 2 Napisano Decembar 4, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Srbija Motocikl: jos uvek ne vozim nista Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Decembar 4, 2016 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...