srkixt660 28 Napisano April 1, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je nosena svega par puta.Kao nova je,bez i jedne ogrebotine,mislim uopste se ne primeti da je nosena.S obzirom da je nova placena 185 E, mislim da je cena od 130 E sasvim korektna,pritom nema razlike izmedju nove i ove moje. 063/705-5800 , a moze i na PP. Kaciga je ista kao ova na slikama, samo sto ima providan vizir Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano April 1, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan koja je velicina? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano April 1, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan koja je velicina? Izvinjavam se, zaboravih da napisem, velicina je XL. Mada treba probati kacigu, jer meni je recimo taman K-series u XL velicini, a neke druge kacige u L velicini. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano April 1, 2008 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Kud je tako sarena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano April 2, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Hvala srki,velika mi..treba mi S za devojcicu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano April 3, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo, cena 120 E Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano April 3, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan E kralju... ja imam kuci drugarovu gp1 koja je M velichine... al ima bash bash dugo godina... i ono ok mi je.... pa shta kontash jel bi mi bila ok ta? poshto rodjendan mi je uskoro... pa ako se ne proda kontam da je moja,valjda ce tata da se otvori za kacigu... pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano April 3, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan E kralju... ja imam kuci drugarovu gp1 koja je M velichine... al ima bash bash dugo godina... i ono ok mi je.... pa shta kontash jel bi mi bila ok ta? poshto rodjendan mi je uskoro... pa ako se ne proda kontam da je moja,valjda ce tata da se otvori za kacigu... pozz Pazi, imam i ja GP1,samo je moja u L velicini.Tako da meni odgovara K-series u XL velicini i GP1 u L velicni.Mada najvise zavisi od oblika glave,tako da treba prvo probati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano April 3, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Vazhi druzhe. ako ne ode do kraja Aprila a cale mi da pare... eto mene u BG u... pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano April 7, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo, nova cena je 100 E . Ispod toga stvarno ne mogu da je dam. Kaciga je ipak nova, neogrebana, a ja je dajem skoro duplo jeftinije nego sto kosta nova. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano April 10, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodato zajedno sa Keeway-om ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...