Jump to content

Moto Zajednica

AGV K - series

Recommended Posts

• Zainteresovan, 651 postova

Kaciga je nosena svega par puta.Kao nova je,bez i jedne ogrebotine,mislim uopste se ne primeti da je nosena.S obzirom da je nova placena 185 E, mislim da je cena od 130 E sasvim korektna,pritom nema razlike izmedju nove i ove moje. 063/705-5800 , a moze i na PP.

Kaciga je ista kao ova na slikama, samo sto ima providan vizir

3AnKb_20061023132045cg9.jpg

404.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

koja je velicina?

Izvinjavam se, zaboravih da napisem, velicina je XL. Mada treba probati kacigu, jer meni je recimo taman K-series u XL velicini, a neke druge kacige u L velicini.

• Zainteresovan, 633 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650 s k1

E kralju... ja imam kuci drugarovu gp1 koja je M velichine... al ima bash bash dugo godina... i ono ok mi je.... pa shta kontash jel bi mi bila ok ta? poshto rodjendan mi je uskoro... pa ako se ne proda kontam da je moja,valjda ce tata da se otvori za kacigu... pozz

E kralju... ja imam kuci drugarovu gp1 koja je M velichine... al ima bash bash dugo godina... i ono ok mi je.... pa shta kontash jel bi mi bila ok ta? poshto rodjendan mi je uskoro... pa ako se ne proda kontam da je moja,valjda ce tata da se otvori za kacigu... pozz

Pazi, imam i ja GP1,samo je moja u L velicini.Tako da meni odgovara K-series u XL velicini i GP1 u L velicni.Mada najvise zavisi od oblika glave,tako da treba prvo probati  ;)

• Zainteresovan, 633 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650 s k1

Vazhi druzhe. ako ne ode do kraja Aprila a cale mi da pare... eto mene u BG  u... pozdrav  ;)

Evo, nova cena je 100 E . Ispod toga stvarno ne mogu da je dam. Kaciga je ipak nova, neogrebana, a ja je dajem skoro duplo jeftinije nego sto kosta nova.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja