nenooo 46 Napisano Jul 22, 2016 pustolov :), 98 postova Motocikl: XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je smestaj u Herceg Novom ili okolini,za mene i devojku a i neko parce dvorista da parkiram motor :-) . Dosao bi sutra i bio do cetvrtka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Jul 22, 2016 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/109085-apartmani-smestaj-herceg-novi/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenooo 46 Napisano Jul 22, 2016 pustolov :), 98 postova Motocikl: XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan to mi bas ne odgovara,nas je dvoje i to bi ispalo 25 eura po osobi dnevno za manji apartman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Jul 22, 2016 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan U HN sam svaki vikend, nije pun ali teško da ćeš naći nešto povoljnije. Cene se kreću od 15-50€, ali tebi treba smeštaj u kući. Javljam ako saznam nešto. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jul 22, 2016 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan U jeku sezone niko te nece primiti u iole normalan smestaj za male pare. Naravno da je moguce naci nesto daleko od mora, sa zajednickim kupatilom i ne retko sa nestaciom vode u toku dana, bas onda kada ti treba. Kao sto si video u onoj temi, bavim se izdavanjem ali je u tom periodu je sve zauzeto, Da ti preporucim, ne mogu, zato sto ne bih da odgovaram za druge. Ako dodjes u svakom slucaju me pozovi za pomoc ili bar da se vidimo. Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenooo 46 Napisano Jul 23, 2016 pustolov :), 98 postova Motocikl: XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam sobu sa kupatilom 50 metara od kupalista,ne svidja mi se samo sto je motor napolju na parkiralistu. To kad bi mogao da resim nekako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Jul 23, 2016 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Motor mozes da ostavljas na Škveru ili prekoputa Gradske kafane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenooo 46 Napisano Jul 24, 2016 pustolov :), 98 postova Motocikl: XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Vazi,ako budes tu negde javi se da popijemo jedno :-) +38166466740 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...