Darko SB 393 Napisano Maj 3, 2016 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, na prodaju kofer iz naslova. Nikada koriscen, montiran jednom da se slika i toliko. Kako sam kupio skuter sa fabrickim koferom ovaj je visak. Detaljno sam ga opisao i predstavio ovde http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/111277-m-case-kofer-51-litar/#entry1845518 pa mnozete najbolje i najrealnije da se upoznate sa modelom istog. Da ne stavljam nove slike, u temi su slike kofera koji se prodaje. Ja sam ga platio nesto ispod 5000din sa postarinom, prodao bih ga za 3500din. 065/8323218 063/8323218 Darko Sokobanja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 393 Napisano Maj 6, 2016 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan ................ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11708 Napisano Maj 8, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4384 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako si ga nagrdio ne znam ni kako očekuješ da ga prodaš. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 393 Napisano Maj 8, 2016 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Hehehehe istina A i nije bas tako los, u sustini je mnogo dobar, vrh koferce,bas za preporuku, nema bolji.. Admin neka izbrise ono tamo sto sam pisao, to ne vazi vise, sad se prodaje Salim se naravno, to je sto je... Ima i pozitivnih stvari,cena a i lepo izgleda, nista vise heheh Pa ne treba mi, smanjio sam cenu.. 3000 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Maj 11, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je sistem kačenja za nosač? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Maj 11, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan I koliki je skuter sa slike, mislim dužina? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 12, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam isti takav kofer i ako se prišrafi sa još četiri šarafa za nosač onda sasvim lepo koristi svrsi. Ne zeva nigde i ne uvija se. Po meni sasvim korektan kofer za tu cenu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Maj 12, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam isti takav kofer i ako se prišrafi sa još četiri šarafa za nosač onda sasvim lepo koristi svrsi. Ne zeva nigde i ne uvija se. Po meni sasvim korektan kofer za tu cenu...[/quote ] Hvala na savetu, samo još da vidim sa prodavcem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 393 Napisano Maj 12, 2016 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Tu saaaam Sistem kacenja, jednostavno, samo se kofer polozi na plocu(nosac) i usrafi tim jednim zavrtnjem da tako kazem koji se dobija u komplatu sa koferom. Da, sigurno bi bilo dosta bolje da se dodatno izbuse 4 rupe i da se ojaca, ja nisam hteo/stigao nista da busim. Trenutno je fabricki.... Duzina skutera, cini mi se oko 2 metra.. Veliki je kofer dosta bas, vidi se tu na jednoj slici gore kako izgleda u odnosu na standarne ove manje. Veci je i od ovog mog sto sam dobio uz skuter sada.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Maj 12, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan A koliko je širok? Kontam zbog preglednosti u retrovizorima, jer bih ga stavio na X9, pa razmišljam. Sutra bih stavio nešto te širine i visine, pa da imitiram situaciju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 393 Napisano Maj 12, 2016 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Overall height: 795 mm (31.3 inches) Overall length: 1,980 mm (78.0 inches) Overall width: 790 mm (31.1 inches) Ovo se neke mere skutera, sutra cu da premerim i kofer pa javljam tacne dimenzije.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Maj 12, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan U , bre , ovo tvoje čudo isto ko moje od 180cc Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Maj 12, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Pardon 182 cc. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 13, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Na mom TDM-u se skoro uopste ne vidi u retrovizorima...ne smeta preglednosti uopste .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Maj 14, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Na mom TDM-u se skoro uopste ne vidi u retrovizorima...ne smeta preglednosti uopste ..Tek počinjem sa motorima , pa mi prpa od ovoga i onoga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 393 Napisano Maj 25, 2016 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Prodat kofer Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...