velvetwolf 465 Napisano Mart 8, 2016 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan dva stara druga (58 i 57godina) zainteresovani za put na Hilandar i nekoliko dana odmora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Mart 9, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Sasa-Srbija@ sigurno si primetio da sam aktivan I u temi koju si postavio. Naravno da mi je No.1 voznja motorom, Hilandar je dobar cilj kao destinacija. Dristvo je extra jer ni vuku nije dobro kad je sam pa trazi ovcu. Pa posto je cilj Hilandar, mogli bi da krenemo sa prozivkom I prijavom za dozvolu posetu Hilandaru. Dva meseca!! Ostalei elementi ce morati da se prilagode ovom visem cilju. Datum posete hilandaru? Ja licno mogu da se uklopim samo da znam barem dva dana pre polaska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša-Srbija 42 Napisano Mart 9, 2016 Svrati ponekad, 143 postova Motocikl: Yamaha TW200 (1987), Honda Africa XRV 750 (1993), Yamaha TW125 (2001), Yamaha XT660X (2004), NSU Super Max (1957), NSU Pretis (1968) Prijavi odgovor kao problematičan Znam da si aktivan tamo, hvala na tome. Taj komentar je bio upućen začetniku ove teme. Kao što sam i tamo napisao ja sam totalno fleksibilan. Što reče, treba mi dva dana pre polaska da me neko obavesti. To je onda dobro. što se tiče tebe i mene mi smo fleksibilni. Treba da se jave oni manje fleksibilni i da daju neki datum onako odokativno. Ja sam napisao moju željenu rutu ali Bože moj, sve je prilagodljivo. Tako da eto, tu sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Mart 9, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Znam da si aktivan tamo, hvala na tome. Taj komentar je bio upućen začetniku ove teme. Kao što sam i tamo napisao ja sam totalno fleksibilan. Što reče, treba mi dva dana pre polaska da me neko obavesti. To je onda dobro. što se tiče tebe i mene mi smo fleksibilni. Treba da se jave oni manje fleksibilni i da daju neki datum onako odokativno. Ja sam napisao moju željenu rutu ali Bože moj, sve je prilagodljivo. Tako da eto, tu sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Mart 9, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan dva stara druga (58 i 57godina) zainteresovani za put na Hilandar i nekoliko dana odmora Kako vas dva stara druga stojite sa datumom posete Hilandaru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Mart 9, 2016 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan kraj maja ili pocetak juna je pocetna varijanta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Mart 15, 2016 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan moze i jul i avgust. razmislite o tome, narocito matoriji (kao sto sam i ja), dok jos mozemo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Mart 15, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Svakako da moze. Ako mislimo da nesto uradimo ne bi bilo lose I da krenemo sa konkretnim dogovorom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Mart 16, 2016 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan posto nemam dovoljno iskustva sa grupnim voznjama van zemlje, prepusticu organizaciju mladjima,(bilo bi dobro da je neko vec isao tamo), a ja cu se uklopiti sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša-Srbija 42 Napisano Mart 17, 2016 Svrati ponekad, 143 postova Motocikl: Yamaha TW200 (1987), Honda Africa XRV 750 (1993), Yamaha TW125 (2001), Yamaha XT660X (2004), NSU Super Max (1957), NSU Pretis (1968) Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi začetnik ove teme trebalo da se izjasni oko datuma. Takođe bih ga zamolio da pogleda temu koju sam otvorio i da probamo da napravimo neki konkretan dogovor oko rute. Ja na Hilandar svakako idem ove godine. Želja mi je da to bude preko manastira Ostrog pa onda presečem Albaniju i Makedoniju pa dole do Hilandara. Stvar dogovora i kompromisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1264 Napisano Mart 19, 2016 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Zacetnik ove teme je rekao da zbog finansija najverovatnije odustaje od poduhvata ove godine. Ali pomno pratim vase planiranje i navijam za kvalitetan putopis i fotke kad se vratite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano April 2, 2016 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Znaci, trazi se organizator, kapiten, vodja.. koji zna.., koji moze.., koji hoce.. da organizuje posetu Hilandaru i Grckoj na nekoliko dana. Za uzvrat ce dobiti dobro druzenje i pohvale na svakom, za to, prikladnom mestu. (i naravno, peceno prase na Kopaoniku, u povratku) Malo li je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano April 2, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Znaci, trazi se organizator, kapiten, vodja.. koji zna.., koji moze.., koji hoce.. da organizuje posetu Hilandaru i Grckoj na nekoliko dana. Za uzvrat ce dobiti dobro druzenje i pohvale na svakom, za to, prikladnom mestu. (i naravno, peceno prase na Kopaoniku, u povratku) Malo li je? Pogledaj PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano April 3, 2016 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma, bice to jedna lepa tura.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Totomoto 102 Napisano April 18, 2016 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Yamaha FZ1-SA, BMW R1200GS, Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni najbolji termin za posetu Hilandaru je kraj oktobra, početak novembra. Nema gužve a vreme lepo za vožnju, pogotovo kroz Makedoniju i Grčku. Tada se može dobiti blagoslov za duži boravak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano April 18, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Kako god danas sam dobio odgovor da mogu u Hilandar tek u Avgustu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milx 129 Napisano April 18, 2016 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Kako god danas sam dobio odgovor da mogu u Hilandar tek u Avgust Ti si znaci poslao vasa imena itd... sa molbom da posetite Hilandar u julu a dobio si odgovor da je moguce posetiti tek u avgustu mesecu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano April 18, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, molio sam za 5. Jun a dobio sledeci odgovor: "Помаже Бог!. Тренутно првих слободних термина има тек у августу месецу. монах Николај" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano April 19, 2016 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Cesto bude drugacije nego sto smo zeleli.. ko ce ga znati zasto je to dobro. Da razmislimo par dana pa da se vidimo negde. Pojavice se mozda jos zainteresovanih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisZ 20 Napisano April 19, 2016 U prolazu, 29 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kawasaki ER-6f Prijavi odgovor kao problematičan Definisite rutu i datume. Ja bih se rado pridruzio ako je moguce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano April 20, 2016 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Predlazem da se u skorije vreme (cim se prolepsa) svi mi koji smo zainteresovani za posetu Hilandaru, nadjemo na pola puta, (gde god to bilo) i donesemo po neki predlog za termin i rutu i napravimo dogovor. Mozda to moze biti prvi vikend posle Uskrsa na nekom svetom mestu u okolini Kragujevca (pogled na kartu Srbije mi rece da je to otprilike centar iste) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisZ 20 Napisano April 21, 2016 U prolazu, 29 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kawasaki ER-6f Prijavi odgovor kao problematičan Meni je u ovom trenutku bitno da se dogovorimo oko datuma. Za rutu sam fleksibilan. Podrzavam da se nadjemo u skorije vreme i napravimo okvirni plan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša-Srbija 42 Napisano April 21, 2016 Svrati ponekad, 143 postova Motocikl: Yamaha TW200 (1987), Honda Africa XRV 750 (1993), Yamaha TW125 (2001), Yamaha XT660X (2004), NSU Super Max (1957), NSU Pretis (1968) Prijavi odgovor kao problematičan Ako ćete pravo na HIlandr ili kako god kojom rutom, računajte na mene. Takođe i ako se odlučite da idete avgusta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano April 21, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se i predlazem prvi vikend posle Uskrsa u "Biblioteci" kafana iznad kruznog toka "krst" kad se prodje trzni centar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisZ 20 Napisano April 21, 2016 U prolazu, 29 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kawasaki ER-6f Prijavi odgovor kao problematičan Moze, taman na corbu kod Milutina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...