Jump to content

Moto Zajednica

Moto pantalone Cycle Spirit

Recommended Posts

• Drug član, 967 postova
  • Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N

juche sam na pazario pantalone, danas mi stigle kurirskom, i ne da ne mogu da iz zakopcham, nego ne mogu ni da in navuchem :) malo vecja greshka u prorachunima :D

Lone su super stanju koliko sam skontao, sem na dupetu (zaokruzeno crvenim na slici) gde ima kap dve neke bele farbe, ali probao sam da trljam, i slilazi, tako da mislim da bez problema moze da se skine...na jednom kolenu je isto bilo to belo (kad sam gledao slike na oglasima) ali je prodavac skinuo...

Velichina je 48, a dimenzije su: duzina nogavice spolja je 109cm, duzina nogavice iznutra 81cm, shirina na struku tj gde je kaish 43cm...

pantalone su klasichnog kroja kao farke, imaju napred 2 dzepa, na bokovima chichak za suzavanje, kaish,  zimsku postavu, protektore na kolenima,cibzar za povezivanje sa jaknom i chichak traku za proshirenje na krajevima nogavica

Najvishe bih voleo da ih menjam za lone u koje mogu da udjem (186cm/100kg), ako niko nije za dzoranje, onda naravno prodajem...mene su koshtale 3400, a toliko cje i nekog od Vas :)

image.jpg image.jpg image.jpg

image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg

Igor 063 71 73 162

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• čeka dobru titulu, 1377 postova
  • Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE

Da, a i vidim da si me poslušao. ;)

Kaži lepo - "prodato", da ne moram ja da kažem "kupljeno".

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja