zlig0r 1998 Napisano Februar 10, 2016 Drug član, 967 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan juche sam na pazario pantalone, danas mi stigle kurirskom, i ne da ne mogu da iz zakopcham, nego ne mogu ni da in navuchem malo vecja greshka u prorachunima Lone su super stanju koliko sam skontao, sem na dupetu (zaokruzeno crvenim na slici) gde ima kap dve neke bele farbe, ali probao sam da trljam, i slilazi, tako da mislim da bez problema moze da se skine...na jednom kolenu je isto bilo to belo (kad sam gledao slike na oglasima) ali je prodavac skinuo... Velichina je 48, a dimenzije su: duzina nogavice spolja je 109cm, duzina nogavice iznutra 81cm, shirina na struku tj gde je kaish 43cm... pantalone su klasichnog kroja kao farke, imaju napred 2 dzepa, na bokovima chichak za suzavanje, kaish, zimsku postavu, protektore na kolenima,cibzar za povezivanje sa jaknom i chichak traku za proshirenje na krajevima nogavica Najvishe bih voleo da ih menjam za lone u koje mogu da udjem (186cm/100kg), ako niko nije za dzoranje, onda naravno prodajem...mene su koshtale 3400, a toliko cje i nekog od Vas Igor 063 71 73 162 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1998 Napisano Februar 11, 2016 Drug član, 967 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan kaze kolega Nimmin da zakljuchavam oglas! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6748 Napisano Februar 11, 2016 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Da, a i vidim da si me poslušao. Kaži lepo - "prodato", da ne moram ja da kažem "kupljeno". Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...