red_alert 16 Napisano Decembar 12, 2015 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan Hole Plastic Push Screw Rivet kako ameri kazu meni treba 10ak komada za rupu 6mm ili 7 mm pa ako neko zna gde ima da se kupe inace za kawasakija mi trebaju pogubio sam par komada pa mi ruzno bez njh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1072 Napisano Decembar 12, 2015 Drug član, 557 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja slične poručujem sa ebay-a. Sad sam naručio one gumene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Decembar 12, 2015 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan kako gumene ako imas ovakve plasticne ili te gumene posalji sliku da vidim ,, pa ako odgovara da kupim od tebe koj komad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1072 Napisano Decembar 12, 2015 Drug član, 557 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=221954199880&globalID=EBAY-GB&alt=web Imam možda joj jednu plastičnu, ali nije baš ista kao ova tvoja. Morao bih sa premerim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Decembar 12, 2015 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan meni ovakve trebaju jel nemogu nikako da pridjem sa druge strane gde bi ta gumena matica isla ,,zato mi trebaju ovi na pritisak za rupu 6 ill 7 mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 12, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan U prodavnici auto delova.dal bese opel il golf. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 12, 2015 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hole Plastic Push Screw Rivet kako ameri kazu meni treba 10ak komada za rupu 6mm ili 7 mm pa ako neko zna gde ima da se kupe inace za kawasakija mi trebaju pogubio sam par komada pa mi ruzno bez njh J34-Free-Shipping-100pcs-lot-7mm-Hole-font-b-Plastic-b-font-Push-Screw-font-b.jpg U svakoj bolje opremljenoj prodavnici autodijelova bi trebali imati plasticnih zabica svih vrsta. http://www.autofrogy.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1072 Napisano Decembar 12, 2015 Drug član, 557 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ove gumene se od spolja stavljaju. Iste su kao originalne za Hondu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokichica 200 Napisano Decembar 12, 2015 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd - London Motocikl: Honda CBR 600FS, KTM Adventure 990, Suzuki GSX-R 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kad iz ulice Tosin Bunar skrenes prema Prvomajskoj posle stotinjak metara ima jedna prodavnica materijala za lakiranje kola. Neugledna radnjica. Tamo sam ja kupovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Decembar 12, 2015 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan neka firma iz Indjije pravi te i jos mozda 100tinjak raznih modela zabica za automobile ja uzimao skoro za mercedesa ako ne nadjes mogu da ti proverim za br, telefona 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...