floyd 495 Napisano Octobar 7, 2015 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan E bre Mrle koji si baksuz... Nadam se da si dobro kad se sve ohladilo. Sve u svemu relativno si dobro prošao a motor će do sledeće sezone da se opravi 10 puta. Prvi potez čim pre: pregled sa detaljnom konstatacijom povreda i zapisnik o nesreći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8563 Napisano Octobar 7, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam juče na sim pregledima, snimanje, ultrazvuk, skener, krvna slika... Stavili mi kragnu, napisali gde me i šta boli. Izveštaj sam odmah odneo u Savsku 35. Danas da vidim preko koga ću da uterujem dug i to je to. Došao sam motorom na posao sa sve kragnom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Octobar 7, 2015 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Došao sam motorom na posao sa sve kragnom. E to je BAJKER! Doduše, malo udaren mokrom čarapom u glavu ali ipak BAJKER! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Akashi Shimano 649 Napisano Octobar 7, 2015 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Tu i tamo... Motocikl: Bicikla Prijavi odgovor kao problematičan Nek si živ i zdrav i skini polupani vizir, lako ćeš da uteruješ i dug i kratak...Djavo ne spava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Octobar 7, 2015 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Došao sam motorom na posao sa sve kragnom. E to je BAJKER! Doduše, malo udaren mokrom čarapom u glavu ali ipak BAJKER! He was born to be MRLE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Octobar 7, 2015 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i ja sa polupanim motorom i sa sve natečenim nogama/zavojima doterao motor kući iz NS-a...boles,znači nisam jedini. Dobro si prošao to je najbitnije a pare od odštete sa srećom potrošio,samo polako biće ih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8109 Napisano Octobar 8, 2015 Solo Rider, 3140 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam šta me navede da malo prelistam rubriku "Šta vas je obradovalo" I vidim da nema ni mesec dana da si nabavio ZZR-a. Koji lerma za ovo što ti se desilo u tunelu................hmmmmm da izjedeš mu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Octobar 8, 2015 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo bio ZZR od Mileta (Tatice) sa NBG? Bedak.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ciza-majesty 4 Napisano Octobar 8, 2015 U prolazu, 24 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Juče prolazim pored motora u 45-om, gledam i razmisljam kako li je prosao vozac.... Mrle, inace sam Sudski vestak za procenu steta, pa ako ti treba bilo kakva pomoc slobodno me cimaj na pp... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8563 Napisano Octobar 8, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo bio ZZR od Mileta (Tatice) sa NBG? Bedak.. Nije, ovaj je mnooogo bolji (bio bolji). Od Save iz Zemuna, matori lik, motor prešao samo 29.000, servisna knjiga, svi računi, rezervni ključ još uvek u fabričkoj fotroli... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8563 Napisano Octobar 8, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Juče prolazim pored motora u 45-om, gledam i razmisljam kako li je prosao vozac.... Mrle, inace sam Sudski vestak za procenu steta, pa ako ti treba bilo kakva pomoc slobodno me cimaj na pp... uglavnom sam saznao. Sada da završim sa kragnom (bio malo pre na kontroli) još dve nedelje, da uzmem zapisnik...da vidim to oko procene štete... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Octobar 8, 2015 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ok. pitao sam pošto su slični. Srediće se i mašina. Prikupi što više dokumentacije od doktora, kontrola, idi na fizikalne itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Octobar 9, 2015 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak ti želim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8563 Napisano Decembar 4, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Epilog: Na preporuku Jokera, otišao sam u agenciju Autobiro kod Dejana Paripovića. Prstom nisam mrdnuo, samo sam im dostavljao izveštaje lekara posle kontrole. Iskompliovalo se jer je tužilac pokrenuo krivični postupak i jer je bilo dosta vozila u sudaru bio je potreban dopunski zapisnik MUP. On se čeka i po 3-4 meseca. Ovi iz agencije imaju licencu za procenu. Priznate su sledeće stavke kao vansudsko poravnjanje: -totalna šteta na kawi. -povrede. -pretrpljeni strah. -kaciga. -jakna. -rukavice. Moje iskustvo i saveti: Ne daj Bože da se nekome desi neko čukanje, ali postupak je sledeći: Normalno uviđaj, ako vam "nije ništa" , a ne može da bude, mora nešto da vas boli, nakon uviđaja pravo na sva snimanja i uzimanje svih papira iz Urgentnog. Vozilo možete odmah u Autobiro na slikanje i procenu i već od odmah da krenete popravku. Njima date potpis, ovlašćenje i čekate da vas pozovu da preuzmete kintu. Cifre koje se dobiju su zadovoljavajuće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8563 Napisano Decembar 4, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan opisi to "zadovoljavajuce", malo poblize tačne cifre mogu na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8563 Napisano Decembar 4, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pa ovako , motor računaju nešto manje od ostalih u oglasima, npr 80%, ostatak je to što ti ostaje motor koji si slupao. Za povrede, kragna, znači nikavi lomovi, krvarenja, samo bolovi i strah 140.000. kaciga Nolan n102, računa se kao amortizovan, jbga, 10.000, jakna 10.000... E, fora je da imaš nečije skupo do jaja odelo koje je iscepano, pa njega odneseš na procenu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Decembar 4, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Чек, јел ова цифра од 10.000 за твоју јакну или си ти ишао "на фору"? Да ли опрему рачунају као неки % (и колики) каталошке вредности или? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8563 Napisano Decembar 4, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Чек, јел ова цифра од 10.000 за твоју јакну или си ти ишао "на фору"? Да ли опрему рачунају као неки % (и колики) каталошке вредности или? pazi, moja je jakna, i dalje je nosim, nema nigde ništa pocepano ni ozbiljno oštećeno, kožna, plaćena 300e, ali pre mnogo godina. kaciga Nolan n102, koja je takođe stara... poprilično, kupljena isto za oko 300e. i nju u sada nosim. Mislim, sa tom opremom sam juče otišao motorom po naplatu. I danas sam na posao došao sa tom opremom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8563 Napisano Decembar 4, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan E, fora je da imaš nečije skupo do jaja odelo koje je iscepano, pa njega odneseš na procenu... ovo sam kasno saznao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 4, 2015 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da imaš dosta razloga da budeš zadovoljan. E sad, zanima me da li od te sume koju si pomenuo (za motor, bol, strah, kacigu, jaknu...) daješ dogovoren procenat agenciji ili je to tvoje 'neto'? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...