Grnca 1377 Napisano Septembar 1, 2015 Vinyl rider, 830 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Realno sam primetio da sto brze vozis - to je motor hladniji . Verovatno ima veze sto su hladnjaci postavljeni bocno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Septembar 1, 2015 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan lepsa strana je da ce ti zimi biti extra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Septembar 1, 2015 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cekamo taj elefantentrefen,pa da se kurcimo,hehe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Munja63 26 Napisano Septembar 2, 2015 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan ..... I tako...problem gerjanja na vfr-u, rešen, napravio sam metalni odbojnik na desnoj strani gde su duple cevi auspuha , ispod rezervoar prema sedištu, alu folija za "pečenje" i preko nje folija membrana za krovnu izolaciju i to je to.... inače motor lepo poteže i na nižim obrtajima, a preko 7000 poludi,lepo ulazi u krivine ,lak za po gradu,i nije neki trošadžija tako da sam zadovoljan istim..... kod mene je 10 dana. H vala narode na pomoći i duhovitim predlozima...pozz i vidimo se .na putu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...