Jump to content

Moto Zajednica

MK "К Н Е З" БИЈЕЉИНА

Recommended Posts

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

МК "КНЕЗ"  je slednik moto - sekcije osnovane 1976 pri AMD Semberija.

Klub je,nakon odvajanja od matičnog AMD, mijenjao ime ,a i kasnije , u "skladu sa ratnim zahtjevima " lokalnih političara.

Bez obzira na promjenu imena,u klubu su od 1976,pa do danas ,ostali isti ljudi koji su i tada i sada upisani kao osnivači.

Nažalost nema onih kojima su su ,nemili događaji u poslednjih petnaestak godina, dodijeli neke druge uloge...tamo negdje.

Na leđima nosimo petodijelni amblem.

Na gornjoj lenti  je ime kluba , koje nas veže za  Kneza Lazara i Kneza Ivu od Semberije

( Semberija je sjeveroistočni dio Republike Srpske i B i H,a Bijeljina je centar te regije  ).

Ispod imena kluba je kruna,simbol sa grba grada Bijeljine.

Centralni dio čini trobojka ograničena zlatnim lancem ( ipak smo još uvijek u nekavim lancima...)

Na trobojku se vežu krila,krila sa NAŠEG  grba,krila koja će nadjačati te lance.

Unutar centralnog dijela su dijelovi motocikla ( ipak smo i bajkeri )

Ispod centralnog dijela su slova MK ( nismo MC ,ne bi se slagalo sa ćirilicom  )

Na donjoj lenti je ime našeg grada i broj 1977 ( godina kada smo prvi put,nas dvadesetak,organizovano,

kao ljudi, zajedno otišli na vožnju )

Klub danas broji 65 članova.

Uslovi za ulazak u klub nisu prestrogi i nema stažiranja.

Imamo predsjednika,sekretara,blagajnika u nadzorni odbor ( u njega smo izabrali tri kera 

koji stalno pitaju "gdje su pare" ,a od njih trojice niko nema šanse da sakrije ni markicu).

Organizujemo i moto - skupove,a ove 2008. od 01.-03- VIII će to biti 19. DANI GRMLJAVINE.

post-694-12878994483973_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pozdrav i od mene. hehehe

Pa videla sam ja par vasih clanova sa motorima, u Trsicu, oko Uskrsa. Opako, opako... ;)

Pa ti si baš u komšiluku  :D

A ovi moji omladinci su opasni i opaki kada ih ne držim na oku,mnogim snajkama je srce zaigralo za njima... :D :D :D

• Svrati ponekad, 113 postova

Pozdrav i od mene. hehehe

Pa videla sam ja par vasih clanova sa motorima, u Trsicu, oko Uskrsa. Opako, opako... ;)

Pa ti si baš u komšiluku  :D

A ovi moji omladinci su opasni i opaki kada ih ne držim na oku,mnogim snajkama je srce zaigralo za njima... :D :D :D

Hehehe

Paaaa to mi je zavicaj. :) Rodjena u Loznici.

Zivim u Bg dugi niz godina, ali s vremena na vreme odem u Lo. Pa obidjem sve zivo. :)

• U prolazu, 6 postova

pozdrav svima od beje i futozana , danas smo bili kod romana u bolnici  stanje mu je mnogo bolje posle udesa , danas smo razgovarali sa nji i boljee oseca, nadamo se da ce uskoro na kucni oporavak. spremamo izlozbu slika  o moto skupovima u futogu  11 10 2008 , da malo saberemo utiske i da vidimo kako nas drugi vide .

Pravimo, gradimo, radimo... na tome ;D

Imamo veliku, bogatu arhivu, pa nam je problem da to pristojno upakujemo, nešto, nekoga ne "preskočimo". ;)

Do kraja godine će, vjerovatno, biti sve završeno.

• Drug član, 1142 postova
  • Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo

Vidjam vas podosta i pomalo se i znamo, ne bas ono pravo, a ovo sam hteo davno da vam poklonim licno, medjutim vazda nesto ... Pozdrav od Komse iz Mladenovca

post-4889-12879013898474_thumb.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja