tasa90 0 Napisano Maj 29, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Sprint Exaxtly Prijavi odgovor kao problematičan Posdrav svima, ja sam Tasa, imam 25 gopdina, vozim motore od nekih 14 godina, automatik, apn6, max 50 i sad sprint exactly 50.. kupim prodam i tako u krug .. svidja mi se forum, duze vreme ga koristim, pomogao mi je dosta tj vi ste mi pomogli clanovi. Imam dosta iskustva oko tomos motora ali oko skutera ne bas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
4yBa40K_accuG 0 Napisano Maj 29, 2015 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hello Who else can help order this item AliExpress: http://ali.pub/8ti56Unsubscribe. Agree to pay. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 642 Napisano Maj 29, 2015 Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Tasa, dobro dola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...