sasa umag 11 Napisano Mart 5, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan prodajem kacigu Nolan N 102 flip up,mat crna,velicina S,nosena 7 dana ,znaci kao nova,cijena 150€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Mart 5, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e da je samo malo veca, vec bi ti je kupio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 5, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan E sad lepo da priznas zasto je prodajesh ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 5, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan stigla Shoei,ali nije to bas razlog,razlog je sto imam 5 kaciga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Mart 5, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja imam 8. Jelena hoce da me lansira sa sve njima u dvoriste. Potpuno te razumem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
parezan 0 Napisano Mart 7, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ah, sto nije veca I ti nosis S velicinu ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 3, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan 17.4.sam u Beogradu i Pancevu,18.4. sam u Novom Sadu,ponijet cu je sa sobom u koferu,pa ako netko hoce probati... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano April 3, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ti odgovara 8o evra... Toliko imam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8577 Napisano April 4, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ti odgovara 8o evra... Toliko imam... ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rale 1 Napisano April 4, 2008 In memoriam, 92 postova Lokacija: Novi Beograd (fontana) Prijavi odgovor kao problematičan Da li ti odgovara 8o evra... Toliko imam... druze bez uvrede....a da ga pitas da ti je pokloni?sta znas, mozda je Sale mekog srca :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano April 5, 2008 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan prodajem kacigu Nolan N 102 flip up,mat crna,velicina S,nosena 7 dana ,znaci kao nova,cijena 150€ zainteresovan sam za kacigu ,samo da pogledam to jest proverim velichinu u teletrad-u u bgd. poshto bih pazario za devojku...i ako odgovara smatraj da je kupljena...poshalji neke slike u kakvom je stanju kaciga...pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 5, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan napisao sam vec da je kaciga nova,nosila je moja zena 7 dana na godisnjem,bez ikakve ogrebotine ili neceg slicno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano April 5, 2008 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan u teletredu nemaju "s" velichinu n-102 NEMAJU... toliko o zastupniku za nolan ... tako da ,kada dolazish u bgd. javi se na 063631264 ili 0646180402 (17. 04. ako sam te razumeo) da proba kacigu i ako odgovara zavrshavamo prichu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 6, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan u teletredu nemaju "s" velichinu n-102 NEMAJU... toliko o zastupniku za nolan ... tako da ,kada dolazish u bgd. javi se na 063631264 ili 0646180402 (17. 04. ako sam te razumeo) da proba kacigu i ako odgovara zavrshavamo prichu... dogovoreno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano April 17, 2008 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan u teletredu nemaju "s" velichinu n-102 NEMAJU... toliko o zastupniku za nolan ... tako da ,kada dolazish u bgd. javi se na 063631264 ili 0646180402 (17. 04. ako sam te razumeo) da proba kacigu i ako odgovara zavrshavamo prichu... dogovoreno [/qshuote] shta bi sa trgovinom??? jesi li krenuo uopshte za bgd,pa,ns??? daj neki znak... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 20, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan u teletredu nemaju "s" velichinu n-102 NEMAJU... toliko o zastupniku za nolan ... tako da ,kada dolazish u bgd. javi se na 063631264 ili 0646180402 (17. 04. ako sam te razumeo) da proba kacigu i ako odgovara zavrshavamo prichu... dogovoreno [/qshuote] shta bi sa trgovinom??? jesi li krenuo uopshte za bgd,pa,ns??? daj neki znak... bio sam cijelo vrijeme u NS,i nisam dolazio u BG,samo u prolazu.Zvao sam te,sa svog srpskog telefona ali se nisi javljao.Uglavnom,kaciga je prodana u BG jednom clanu foruma. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...