mzetz250 1 Napisano Maj 20, 2015 U prolazu, 45 postova Motocikl: MZ ETZ250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, jel moze neko da mi pomogne,odnosno objasni kako da zamijenim sajlu gasa na mz etz 250.. Onaj dio sto ide u karburator mi nikako nije jasan, ne mogu da skinem, a ako odvrnem onaj poklopac od karuburatora bojim se da cu nesto sje*ati Takodje me zanima kako da skinem sjediste i razervoar? Hvala unaprijed svima koji pomognu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 20, 2015 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Za sediste, imas dve navrtke ispod sedista kod niklovanog rukohvata skroz pozadi, nih odvrnes i samo podignes sic. Rezeruar drzi m8 cini mi se navrtka skroz napred ispod sedista, povo skines sediste pa onda rezeruar. Slobodno odvij poklopac karburatora, ispod je siber za koji je prikacena sajla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mzetz250 1 Napisano Maj 21, 2015 U prolazu, 45 postova Motocikl: MZ ETZ250 Prijavi odgovor kao problematičan a ona opruga unutra jel moze ona da se skine i hocu li iglu zeznuti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 21, 2015 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan I opruga se skida kad otkacis sajlu od sibera.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...